Ørestads Boulevard 67, st.

Sagsnr. 473192

2300 København S

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

309 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

339.900 kr.

1.100 kr.

169.950 kr.

182.644 kr.

591 kr.

Hent prospekt

309 m² kontorlejemål med adgang til tagterrasse, kantine og fitness

Unikt storrumskontor med adgang til fælles tagterrasse, kantine og fitnessrum samt udkig til skønne grønne områder i Ørestads Centrum.

Flyt virksomheden i et velfungerende flerbrugerhus i Ørestaden uden at gå på kompromis med indeklima, huslejeomkostninger eller tilgængelighed.
Her har du mulighed for at sætte eget præg på indretningen, få masser af lysindfald til kontoret, adgang til break-out-areas og ikke mindst udkig til skønne grønne områder.

Lejemålet er en del af et velfungerende flerbrugerhus på Ørestads Boulevard. Der er adgang til lækker fælles kantine, tagterrasse samt fitnessrum, omklædnings- og badefaciliteter, der også kan anvendes af dem som foretrækker at tage cyklen på job. Lejemålet udmærker sig med den unikke kombination af komfort og tilgængelighed, som kendertegner lejemålene i Ørestad.

Ørestad har udviklet sig til at være internationale virksomheders foretrukne placering i Storkøbenhavn. Den nemme adgang til Regionaltog og metro, kombineret med den korte afstand til Indre By og Københavns Lufthavn, gør området til det naturlige valg for virksom-heden, der foretrækker tilgængelighed for medarbejderne og virksomhedens gæster.
Ørestads Boulevard tilbyder, udover en stærk tilgængelighed også muligheden for at tage en ”walk and talk” i Byparken eller nyde varerne fra den lokale kaffebar på en hyggelig tur langs kanalerne.

Læs mere

Aqleema W. Asher

awa@nordicals.dk

+4533646537

Vester Farimagsgade 7, 1606 København

+4533646500

1606@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top