Amagerbrogade 88, st. - Tingvej 2, st & kld.,
2300 København S

Sagsnr. SM-23011

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

253 m²

196 m²

D

Kontantpris

Købspris pr. m²

Afkast

Årlig lejeindtægt

Årlig lejeindtægt pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

4.995.000 kr.

19.743 kr.

6,32 %

420.500 kr.

1.662 kr.

107.792 kr.

426 kr.

Sjælden udbudt mulighed på Amagerbrogade

* Portefølje bestående af 3 erhvervsejerlejligheder
* Mulighed for at overtage 50% til eget brug
* Mangeårig lejer

Porteføljen
Denne portefølje består af 3 erhvervsejerlejligheder beliggende på attraktiv adresse på Amager, hvor der dagligt er mange forbipasserende og generelt meget aktivitet.

Den første erhvervsejerlejlighed har en synlig hjørnebeliggenhed på Amagerbrogade/Tingvej og er i dag udlejet og anvendt til spillehal. Spillehallen er godt besøgt, med en velkendt indretning med farverige spilleautomater langs væggene, og med en kundegruppe som er varierende trods de mange underholdningsvarianter. Facaden består af et indgangsparti samt 4 store facade vinduer, som både bidrager med at godt lysindfald som også giver mulighed for stor eksponering. Fra indgangspartiet trædes ind i spillehallens primære areal/kundeområdet. Herfra er der mulighed for yderligere at tilgå spillehallens toiletfaciliteter samt baglokale. Der er mulighed for at overtage denne
erhvervsejerlejlighed til eget brug.

Den anden erhvervsejerlejlighed er beliggende på Tingvej 2, er i dag er udlejet til en populær og yderst velbesøgt takeaway restaurant. Selve erhvervsejerlejligheden består af et mindre kundeområde til betjening af kunder. Herudover er der opsat enkelte borde til glæde for besøgende kunder, hvorfra maden også kan nydes. Bag frontlokalet findes erhvervsejerlejlighedens køkken og toiletfaciliteter. Sidste erhvervsejerlejlighed findes i kælderen, som udelukkende anvendes til lager. Der er registreret i alt 118 m² jf. BBR, men reelt set er det kun ca. 40 m², der kan anvendes fuldt ud. Ejerforeningen /ejendommen

Erhvervsejerlejligheden er en del af en mindre ejerforening, som både huser både bolig og erhverv. Ejendommen er opført i 1885, og fremstår pæn og indbydende for både lejligheder og erhvervsenheder.

Område / beliggenhed
Amagerbrogade er blevet et af de mest populære områder på Amager med attraktive butikker, mindre caféer og anerkendte restauranter. Med andre ord skal man ikke være nervøs for, om der er et kundeflow i nærområdet, om end man ønsker at etablere en kundebase eller udvide sin eksisterende.

Adressen er ligeledes let tilgængelig både via cykel, gående, med offentlig transport eller i bil. Ejerforeningen betaler en årlig leje på kr. 8.731,44 til ejer, da ejendommens varmeveksler står i ejerlejlighed nr. 7 Tingvej 2, kld.

Læs mere

Vil du vide mere?

Samantha Maria Molz

smm@nordicals.dk

+45 2213 2020

Vesterbrogade 10, 4. sal, 1620 København V

+45 7788 2020

1620@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top