Følager 1

Sagsnr. 332202

2500 Valby

Ejendomstype

Etageareal

14.157 m²

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

20.881.575 kr.

1.475 kr.

20.881.575 kr.

5.308.875 kr.

375 kr.

Hent prospekt

Fællesskabende og bæredygtigt flerbrugerhus

Etageplanerne i Ellebjerg House er et resultat af det perfekte mix mellem længde, højde og dybde, således Ellebjerg House byder på arealeffektive lokaler med høj komfort.

Hele huset er disponeret så der er nem adgang til ejendommens fælles kantine og mødecenter, uanset hvilken arbejdsplads man benytter sig af i Ellebjerg House. Netop kantinen og mødecentret vil fungere som husets hjerte, ved at opfylde flere funktioner som til sidst optimerer arealforbruget til glæde for husets daglige brugere og for din virksomheds bundlinje.

Ejendommens seks primære kontoretager er veldisponerede og fleksible, så de kan imødekomme ethvert indretningskoncept, uanset om der indrettes som arealeffektive storrumskontorer eller mangeartede cellekontorer. Den unikke dimensionering af byggekroppen betyder, at alle arbejdspladser kan etableres ved vinduerne, mens midterkernen anvendes til trapper, møderum, tekøkkener og toiletfaciliteter.

Som lejer i Ellebjerg House får man stillet gratis arkitekthjælp til rådighed, så tankerne der ligger bag husets unikke design integreres i netop jeres virksomheds krav og ønsker til kontormiljø.

Området omkring Ellebjerg House er under en forrygende udvikling. Fra Ny Ellebjerg Station kan man rejse med hele tre S-togs linjer, foruden regional, intercity og metro i fremtiden. Kvarteret omkring Ny Ellebjerg Station er således ét af de absolut mest tilgængelige erhvervsområder i Storkøbenhavn og vil i fremtiden tiltrække sågar kreative som videnstunge virksomheder.

Kvarteret er allerede hjemsted for et stort antal spændende og anerkendte virksomheder, herunder Lundbeck, Tegnestuen BIG, Emmerys, Jobindex, Gaihede rådgivende ingeniører og arkitekter samt Kuben Management.

Læs mere

Jan Dahl

jad@nordicals.dk

+4533646534

Vester Farimagsgade 7, 1606 København

+4533646500

1606@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top