Tårnvej 151A, ST. TV.
2610 Rødovre

Sagsnr. 12-8297

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

172 m²

12.650 m²

D

Udlejet butikslokale til salg - lige overfor Rødovre Centrum

På Tårnvej 151A udbyder vi nu store, lysfyldte butikslokaler til salg, som er udlejet til frisør.

De store, lysfyldte lokaler fordeler sig over 172 kvadratmeter. Først og fremmest ligger butikken synligt med gulv til loft-vinduer ud mod gaden, og kan nemt tiltrække forbipasserende. Der er tilmed parkeringsplads lige foran, hvilket giver ideelle forhold for både ansatte og kunder.

Lokalerne er istandsat og fremstår derfor utrolig flotte og anvendelige, og de egner sig perfekt som enten frisør eller klinik. Lige nu er lokalerne udlejet til en frisør, og her er god plads til både vaskestole, frisørstole, spejle og reoler med god plads til udstilling af diverse produkter. Rummets imponerende størrelse, kombineret med dets regulære udformning, giver nemlig et hav af indretningsmuligheder - samtidig er stilen lys og moderne, hvilket bidrager til en behagelig atmosfære. Udover det store og rummelige butikslokale venter et sideliggende butikslokale. Dertil kommer to lukkede rum, samt et badeværelse og to gæstetoiletter.

Butikken ligger på en af Rødovres mest befærdede gader, og der er praktisk talt ikke andet end 150 meter til Rødovre Centrum, som samler mere end 160 butikker under samme tag. Centrets mange gæster passerer dermed butikken på vejen, og det giver mange potentielle kunder hver dag. På Tårnvej er der gode busforbindelser, ligesom der er nem adgang til motorvejen.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Christian Jessen

chj@nordicals.dk

+4540518040

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top