Taastrup Hovedgade 50-52
2630 Taastrup

Sagsnr. 12-8485

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

2.129 m²

2.252 m²

C

Central og synligt beliggende investeringsejendom til butik og kontor

Vi har nu fornøjelsen af at kunne præsentere dig for denne eftertragtede erhvervs- og investeringsejendom, som har adresse på Taastrup Hovedgade 50-52; helt centralt og synligt med Taastrup Station lige omkring hjørnet og med en fantastisk god synlighed fra Hovedgaden, der bugner af liv, butikker og caféer. Her kan I følge med i byens gang, ligesom byen har et fint indkig til jer.

Ejendommen tager sig flot ud, og det bliver kun bedre, når man bevæger sig indenfor og ser nærmere på de store, flotte og lyse lokaler, som alle er i fremragende stand. Her er der både mulighed for at indrette store butikslokaler midt i et travlt og hyggeligt handelsmiljø, ligesom man kan etablere et par fantastiske kontorfællesskaber med mulighed for både mødelokale og solrige frokostpauser ude på den store terrasse.

Ved overtagelse er en god del af erhvervsmålet allerede udlejet med en rigtig god og fornuftig fordeling af lejere i de forskellige kategorier. For dig som investor er det en stor fordel, at det allerede kører - og de resterende tomme lokaler kan nemt udlejes med henblik på både butik og kontor. De velholdte og lyse lokaler har en fin og indbydende atmosfære, og mellem etagerne er der elevator, så man hurtigt kommer fra A til B. Desuden er der i tilknytning til bygningen fine parkeringsfaciliteter, så man kan komme til og fra arbejde eller møde og standse lige ved døren.

Derudover er der skønne offentlige transportmuligheder lige om hjørnet ved Taastrup Station med S-tog og busforbindelser, og i bil tager det blot en lille halv time at nå ind til centrum af København. Butikker, indkøb, frokostmuligheder, caféliv og specialforretninger venter i hobetal på Hovedgaden.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Christian Jessen

chj@nordicals.dk

+4540518040

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top