Taastrup Hovedgade 50B, st.
2630 Taastrup

Sagsnr. 12-9009

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

194 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

183.000 kr.

943 kr.

91.500 kr.

33.000 kr.

170 kr.

Virkelig flot forretning med Taastrups bedste placering

På Taastrup Hovedgade 50B udbydes dette meget flotte og indflytningsklar erhvervslejemål i to plan, som egner sig perfekt til blandt andet mæglerbutik, klinik eller andet detail. Her kan der laves den perfekte butik der kan opfylde langt de fleste ønsker. Her får I en række gode, lyse og velholdte lokaler med en super god placering i Taastrup, som står helt klar til at opfylde alle de behov, I end måtte have.

I placerer jer i stueetagen i en modernistisk ejendom, som huser en række forskelligartede erhverv, hvilke skaber et godt og ambitiøst nærmiljø. På butiksfacaden vil I hurtigt bemærke de både høje og brede vinduespartier, der sørger for både lys og luft til de indre arealer. Så snart I træder ind, vil I blive mødt af et rummeligt butikslokale, hvortil to mindre kontorlokaler lægger sig i forlængelse heraf. Det giver en god afgrænsning mellem de mere åbne arealer, hvor kunder kan få lov til at kigge på udvalget, hvortil medarbejderne f.eks. har mulighed for at trække sig tilbage samt at udbyde rådgivning i private rammer. I den gode og højloftede kælder præsentere sig flot med to store lokaler der kan benyttes efter ønske, eksempaelvis personalerum, butiksareal eller lager, samt et køkken og et toilet. Lejemålet er generelt pænt indrettet med blandt andet sildebensparket, og da det tidligere har huset en ejendomsmæglerforretning, egner det sig perfekt til samme formål. Det skal dog siges, at hvis I går med tanker om at åbne enten en klinik eller detail, så vil disse lokaler med sikkerhed også kunne imødekomme det behov.

Erhvervslejemålet er perfekt placeret på hovedgaden i Taastrup, som er en attraktiv handelsgade, hvilket sikrer jer stor synlighed fra de dagligt mange forbipasserende. Det er ligeledes beliggende i gåafstand til både busstoppesteder og S-togsstationen, hvilket gør det nemt og bekvemt for både kunder og ansatte at komme til og fra matriklen. De gode parkeringsforhold ved ejendommen sikrer ligeledes et fint kundeflow.

Læs mere

Vil du vide mere?

Jakob Mygind

jmy@nordicals.dk

+4541400030

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top