Taastrup Hovedgade 50, st. tv.
2630 Taastrup

Sagsnr. 12-9010

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

254 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

239.300 kr.

942 kr.

119.650 kr.

43.000 kr.

169 kr.

Take-away, detail eller klinik med byens bedste placering

På Taastrup Hovedgade 50 udbydes nu muligheden for at leje lyse, istandsatte og gode lokaler, der er præget af en optimal planløsning og et attraktivt lokalmiljø lige ved Taastrup Torv.

Selve lejemålet består af et stueplan og en kælder, hvor der samlet rådes over entré, et stort butiksareal, fire kontorrum, bryggers med tekøkken og toilet. Forretningen har fået en fin opdatering og kan nemt og hurtigt gøres klar til en ny lejer, så det er bare om at slå til. Her har I mulighed for at drive detailhandel, klinik eller noget helt tredje, mens butikkens store vinduer sørger for et fint lysindfald samt muligheden for at invitere kunder nærmere med et nydeligt vinduesdisplay. Der er adgang via trappen inde fra butikken til den gode og højloftede kælder, som både kan inddrages til en del af forretningsarealet eller f.eks. benyttes som lager. Her er der gode personaleforhold med køkken og toiletter. Planløsningen med stueareal og kælder giver optimale muligheder for at man kan indrette forretningen effektivt og ideelt.

Lejemålet er placeret på en attraktiv adresse, med enperfekt placering på Taastrup Hovedgade, hvor handelslivet stortrives. Med populære butikker som naboer er I sikret et godt og stabilt kundeflow, mens en mangfoldig skare kan nås, da de omkringliggende butikker udgør både caféer, detail og supermarkeder. Kundeflowet garanteres ligeledes af den stationsnære placering, de fornuftige parkeringsforhold og parkens tillokkende grønne arealer.

Læs mere

Vil du vide mere?

Jakob Mygind

jmy@nordicals.dk

+4541400030

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top