Jægersborgvej 1, st. th.
2800 Kongens Lyngby

Sagsnr. 12-8646

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

205 m²

2.728 m²

D

Stor butiksandel i flot stand med perfekt beliggenhed

Det er med fornøjelse, at vi i dag tager jer med til Jægersborgvej 1 Lyngby - en attraktiv beliggenhed kun 300 meter fra Lyngby Station, hvor denne 173 kvadratmeter store erhvervsandel nu udbydes til salg.

På adressen venter en en gedigen rødstensejendom, og denne butik ligger i stueetagen med store vinduespartier ud mod gaden, hvilket skaber synlighed samt gode ud skiltnings- og udstillingsmuligheder. Indgangspartiet fører ind til et stort butikslokale, der takket være sin regulære udformning er utrolig møblerbart. Gulve, vægge og lofter står snorlige, og de store vinduespartier sikrer naturligvis også et naturligt lysindfald, der nærmest gør lamper overflødige i dagtimerne. Stueetagens kvadratmeter breder sig ud med flere butikslokaler i åben forbindelse samt et toilet, og butikken afrundes med kælderetagen, der bl.a. byder på god lagerplads.

Denne placering lægger sig, som tidligere nævnt, kun 300 meter til Lyngby Station, som udgør et af Lyngbys absolutte knudepunkter. Butikken ligger lige her, hvor Jægersborgvej bliver til Lyngby Hovedgade, og det er lige her, de mange butikker ligger side om side og hver dag sikrer mange forbipasserende, hvilket sikrer et godt kundeflow. Som et ekstra plus er der nem og hurtig adgang til motorvejen.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Jakob Mygind

jmy@nordicals.dk

+4541400030

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top