Kongevejen 331B
2840 Holte

Sagsnr. 12-8647

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

56 m²

2.390 m²

D

Denne ejendom er solgt

Central erhvervsandelsbutik på Kongevejen

På en adresse midt inde i Holte by har I - og jeres kunder - nu mulighed for at slå dørene ind til indbydende lokaler til jeres forretning, som I ønsker god synlighed på. Alt sammen lige til at rykke ind i med istandsættelser.

Butikken fremstår yderst nydelig ved ankomst, for et godt vestvendt lysindfald fra de store vinduespartier fulgt godt på vej af gavmilde spotlys lader jeres produkter fremstå i det bedste lys. Det hele er nyistandsat med nye kølemontre, så I praktisk talt kan tage fat med det samme, I overtager nøglerne. Ud over den indbydende velkomst fra gaden, hører der yderligere et godt baglokale til samt et fint køkken og toilet, og en vindende faktor er yderligere en rigtig god kælder med køl. Baglokalet fungerer perfekt som kontor, hvor et behageligt lysindfald får lov at fylde rummet op. Køkkenet er lige til at gå til i al sin enkelhed, hvor god opbevaringsplads bag hvide flader, hvide fliser og et stort vindue afrunder udtrykket fint. Kælderen er ligeledes helt ligetil, hvor opmagasinering kan foregå med overblik og med rigelig plads.

Erhvervsandelen gør sig fint i røde mursten lige mellem fiskehandleren og Holte Vinlager - et delikatessepræget miljø, hvor et pænt udtryk med et massivt vinduesparti samt markise gør sig indbydende til for forbipasserende.

Placering skaber en god synlighed og et godt kundeflow. Dette hjælpes på vej af knudepunktet, I ligger lige op ad med den store vej, stationen og de mange gående, som det hyggelige leben fordrer. Samtidig ligger flere af Holtes centrale supermarkeder samt store parkeringsareal lige syd for jer, hvor I naturligt kan supplere indkøbene på vej hjem fra centrale Kongevejen.

Læs mere

Jakob Mygind

jmy@nordicals.dk

+4541400030

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top