Skelstedet 1A og B

Sagsnr. 12-8160

2950 Vedbæk

Ejendomstype

Etageareal

Grund

1.588 m²

3.500 m²

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

11.200.000 kr.

7.053 kr.

139.647 kr.

88 kr.

Hent prospekt

STORE PRODUKTIONSLOKALER MED TILHØRENDE KONTOR

Nu kan du skrive under på kontrakten til et voluminøst og mulighedsrigt erhvervsmål. Adressen er Skelstedet 1A og B, og du får intet mindre end 1588 spændende kvadratmeter.

Ejendommen har et fint og klassisk arkitektonisk udtryk, og den ligger på en lukket grund, som tæller 3.500 kvadratmeter. Erhvervsmålet udgør de fleste kvadratmeter, men på grunden får du naturligvis også af- og pålæsningsområder. Samtidig er der gode parkeringsmuligheder for både ansatte og kunder, hvilket er meget praktisk.

De mange, veldisponerede kvadratmeter fordeler sig over kælder- og stueplan samt førstesal, og dertil kommer endnu en bygning, der egner sig bedst til eksempelvis lager/opbevaring.
Der er en vare elevator i bygningen, som sikre at både 1. sal og kælder er fuldt anvendelige.
Hovedbygningen byder indenfor i stueetagen, som byder på et stort produktionslokale, et disponibelt rum, kantine, to kontorer, omklædningsrum og toilet. 1. salen rummer endnu et produktionslokale, to kontorer og to toiletter kontorerne på 1. sal kan nedlægges og arealet kan blive lagt til lager/produktions lokalet.. Dertil kommer kælderen med fem disponible rum og et stort opbevaringsrum. Mulighederne er mange – og vi byder gerne indenfor på en fremvisning.

På den ene bygning er tag og ovenlys vinduer for nyligt skiftet, samt ejendommen har fået helt nyt gasfyr.

Beliggenheden følger trop og er mindst lige så attraktiv, som erhvervet i sig selv. Her befinder du dig i et attraktivt industrikvarter i Trørød, som ligger tæt på mange af Nordsjællands store byer. Infrastrukturen er i top – og der er ikke andet end 900 meter til motorvejen, hvilket må siges at være et stort plus.

Læs mere

Simone Holm

sho@nordicals.dk

+4550926167

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top