Hovedgaden 27, st.
2970 Hørsholm

Sagsnr. 12-9142

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

280 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

313.400 kr.

1.119 kr.

156.700 kr.

Kontor, detail eller klinik til leje i Hørsholms gamle rådhus

Leder du efter nye lokaler til dit erhverv? Vi har et rigtigt godt bud lige midt i Hørsholms bymidte til dig, der vil have kontor, detail eller klinik, og som har en central beliggenhed øverst på ønskelisten - dertil kommer charmen. Arealerne har nemlig hjemme i en smuk ældre ejendom, der er godt vedligeholdt af ejer.

Du kan nemlig få arbejdsgang i Hørsholm Gamle Rådhus, som har stået her siden 1918 og står som en ikonisk bygning for byen, og om lørdagen er der endda borgerlige vielser i den gamle rådhussal. Det var arkitekt B. S. Ingemann, der stod bag den hollandske renæssancestil, og i dag vil du virkelig få glæde af de store, flotte vinduespartier, som giver et fremragende blikfang ind.

Ser vi nærmere på de indre arealer, så finder du en god planløsning med to store lokaler i stueplan og en stor kælder med toiletter. Der er tale om nogle indbydende og højloftede lokaler med et virkelig godt lysindfald - igen takket være de store vinduespartier. Det hele er istandsat og klargjort til den kommende lejer; der er bl.a. lavet lofter i stueplan og nye gulve i kælderen. Du kan måske allerede forestille dig interiøret blive indrettet og arbejdsgangen forløbe i de åbne rum med plankegulve, hvide vægge og sprossevinduer til siderne?

Disse attraktive lokaler til leje ligger nærmere bestemt i starten af gågaden, så du er sikret et godt kundeflow. Til den ene side har du busforbindelserne, mens butikkerne, salonerne og spisestederne og i enden mod Hørsholm Midtpunkt ligger til den anden side. Dér er desuden parkeringsanlæg, mens der også er flere parkeringspladser endnu tættere på. Det tager kun et par minutter at køre på motorvejen mod vest, mens du fx kan cykle til Rungsted Kyst St. på under ti minutter mod øst.

Læs mere

Vil du vide mere?

Jakob Mygind

jmy@nordicals.dk

+4541400030

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top