Savsvinget 7
2970 Hørsholm

Sagsnr. 12-8385

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

919 m²

2.404 m²

D

Flot og velholdt investeringsejendom i attraktiv erhvervsområde

Velkommen til Savsvinget 7 i Hørsholm, et attraktivt erhvervsområde, hvor denne velholdte investeringsejendom nu udbydes til salg. Ejendommen er udlejet og giver et godt afkast, standen er helt i top og beliggenheden kunne ikke være bedre.
Ejendommen er velholdt og fremtræder arkitektonisk flot og aldeles præsentabel. Særligt lysindfaldet fra de gennemgående store vinduer skaber en behagelig atmosfære, som understreges af lokalernes rummelige, lette og luftige størrelser. Fordelt over to etager får I nogle gode kontorer, et moderne køkken med fælleskantine og et fint indgangsparti, hvor I eksempelvis kan indrette reception. Standen er som nævnt super god med hvide vægflader og lofter, tidløse elementer og fine detaljer. Pladsen er perfekt udnyttet og de velindrettede m2 skaber rammerne for nogle gode kontormiljøer - både åbne og private.
Til ejendommen hører en stor parkeringsplads og der er tilmed kort afstand til motorvejen, så kunder og medarbejdere nemt og hurtigt kan komme til og fra adressen. Der er endvidere ikke mere end 800 meter til Kokkedal Stations gode togforbindelser. Beliggenheden er særligt attraktiv for erhvervsdrivende, som her bliver en del af et veletableret miljø med en bred vifte af spændende virksomheder som naboer.
Kontakt os for en fremvisning.
Vi ser frem til at byde jer velkommen.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Jakob Mygind

jmy@nordicals.dk

+4541400030

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top