Usserød Kongevej 87

Sagsnr. 12-8493

2970 Hørsholm

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

508 m²

1.699 m²

B

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

762.000 kr.

1.500 kr.

381.000 kr.

241.300 kr.

475 kr.

Hent prospekt

Stort detaillokale til leje på Kongevejen

På Usserød Kongevej 87 ligger et stort erhvervslejemål. Selve ejendommen er opført i 2011 i solide mursten og fremstår i rigtig flot stand med højt til loftet, så den pladskrævende lejer kan få plads til det store varelager, der helt naturligt er formet til detailbrug.

Det store butikslokale er hovedattraktionen. I dag er der indrettet dyrehandel med brede gange mellem reolerne, så der er fri passage for indkøbsvogne. Der er masser af plads til at udstille i både højde og bredde, ligesom det store hjørnevindue har potentiale for at vise butikkens udvalg frem for forbipasserende og dem, der kommer kørende ad Kongevejen.

Foruden det store butikslokale indeholder lejemålet også et separat kontorlokale, et køkken med spiseplads for personalet, handikapvenligt toilet med brus og et mindre teknikrum. Desuden er der rigtig gode parkeringsforhold for både kunder og personale lige på den anden side af de automatiske døre.

Selve beliggenheden er helt perfekt. Butikken ligger i terrænplan i en ejendom, der også huser flere lejligheder, og vinduespartierne kan ses på lang afstand, når potentielle kunder kører op og ned ad Kongevejen. Der er ikke mange meter ned til Kongevejs Centret, hvor folk i forvejen flokkes om at købe ind til dagen, mens nabolaget tæller flere skoler, daginstitutioner og masser af fritidsfaciliteter. Usserød og omegn er kendt for sine grønne områder, der ligger i hobetal til alle sider med vådområder og skovarealer, og foruden Kongevejens trafik er få minutters kørsel til Helsingørmotorvejen.

Kan du se, hvordan din forretning kan nå nye højder i disse lokaler? Så kontakt Nordicals i dag og hør nærmere - vi står klar ved telefonen!

Læs mere

Jakob Mygind

jmy@nordicals.dk

+4541400030

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top