Dr Mølle Strandvej 552B, D, E og F
3120 Dronningmølle

Sagsnr. 12-8245

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

382 m²

1.590 m²

G

4 investeringslejligheder i Dronningmølle

Mulighederne er til at tage og føle på, når adressen hedder Dr. Mølle Strandvej 552. I ejendommen, der indeholder i alt 7 lejligheder, udbydes nu 4 af lejlighederne som offentligt udbud uden mindstepris.

Alle pånær én af de fire lejligheder er udlejet - men pr. 1/12 står endnu en bolig tom, og herfra kan man gøre op med sig selv, hvorvidt der skal renoveres eller straks findes en ny lejer.

Siden 1890 har ejendommen prydet gadebilledet, og den præsenterer sig enormt idyllisk med sin hvide facade. Baggården fliser fungerer som et udendørs centrum for lejerne, der kan trække herud og nyde den friske luft. I en anden del af ejendommen åbner selveste Italien sine døre, hvor Il Vero Siciliano lokker med italienske delikatesser til danske ganer, så man aldrig skal gå sulten rundt.

Indvendigt er der lidt af det hele, og alle fire lejligheder er forskellige. Noget er gammeldags, noget er moderniseret, men fælles for det hele er en charme uden lige. Det kommer sig især af den nydelige ejendom, der med synlige spær og sprossede vinduer skruer op for karaktertrækkene i de indvendige rammer.

Dronningmølle stråler af Nordsjællands klassiske idyl, som turister fra nær og fjern flokkes til året rundt. Det populære sommerhusområde har nemlig nogle af Danmarks lækreste sandstrande og smukkeste naturvidder, og på Dr. Mølle Strandvej får man altså det hele indenfor rækkevidde. Dronningmølle Strand ligger bare få minutters gang fra hoveddøren, vejskiltene leder godt på vej mod områdets turistattraktioner (her kan vi bl.a. nævne Nordsjællands Fuglepark og Tegners Museum), og den hyggelige bymidte disker op med alt fra velassorteret Netto til byens varemærke, den gamle vandmølle, der tilfører en ekstra snert af historie.

Ejendommen udbydes efter reglerne i Lov om kommunernes styrelse § 68 og Bekendtgørelse nr. 799 af den 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme.

Afgivne købstilbud skal være gældende 12 uger fra udbudsfristens udløb.

Købstilbuddet med tilhørende bilag skal sendes i en lukket kuvert/emballage som mærkes:

"Fortroligt" og "Udbud af Dr Mølle Strandvej 552, 3120 Dronningmølle" til: Nordicals Nordsjælland A/S, Helsingørsgade 21, 2., 3400 Hillerød

Tilbuddet skal være Nordicals Nordsjælland A/S i hænde senest tirsdag d. 19.11.2019 kl. 12.00

Det påhviler tilbudsgiver at sikre sig, at tilbuddet er kommet rettidigt frem til Nordicals Nordsjælland A/S. Hvis der ønskes kvittering for modtagelsen kan dette ske ved, at tilbudsgiver skriver sin mailadresse på kuverten/emballagen.

Indkomne tilbud er i henhold til bekendtgørelsens § 4 fortrolige, indtil salg har fundet sted. Salg har fundet sted, når både køber og sælger har underskrevet købsaftalen.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top