Østergade 4A og 6
3200 Helsinge

Sagsnr. 12-8299

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

2.944 m²

1.803 m²

G

Kontantpris

Købspris pr. m²

Afkast

Årlig lejeindtægt

Årlig lejeindtægt pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

25.500.000 kr.

8.662 kr.

7,15 %

2.431.798 kr.

826 kr.

596.042 kr.

202 kr.

Investeringsejendom med mange muligheder

Centralt i Helsinge udbyder vi nu en investeringsejendom med mulighed for udlejning af både kontorer, butik, supermarked og klinik. Bygningen er placeret i nærheden af en parkeringsplads, og den er en del af Helsinges handelscentrum, så der vi være en lind strøm af forbipasserende i løbet af en dag.

Ejendommen er delvist istandsat, og der er potentiale for endnu et byggeprojekt med butikker i stueplan og seniorboliger i de øvrige etager. Som bygningen står nu, er den indrettet med forskellige afdelinger, hvor du i stueplan finder faciliteter, der egner sig til butiksudlejning, mens første sal er velegnet til kontor og klinik. Der er også et kælderplan i dele af ejendommen med fyrrum, depoter og lagerrum, og du får en velholdt ejendom, der er en blanding af moderne arkitektur med ældre istandsatte dele. Bygningen er ligger ud til et torv, som er anlagt med en legeplads og enkelte træer, ligesom der er etableret et hyggeligt bymiljø med mulighed for at tage sig et lille hvil på Østergade. Parkeringsmulighederne er særdeles gode, da ejendommen er placeret lige ved en parkeringsplads, og der vil naturligt komme mennesker forbi, på grund af den centrale beliggenhed i byen.

Helsinge er en aktiv by med et godt handelsliv, der også trækker besøgende ind fra oplandet, og her er gode forbindelse med offentlig transport, der både tæller tog og bus. Ejendommen ligger blandt byens andre forretninger, og den er en vigtig medspiller i det lokale liv, da den indeholder et større antal butikslokaler, kontorer og en klinik.

En spændende investeringsejendom, som vi glæder os til at introducere dig til.

Læs mere

Christian Jessen

chj@nordicals.dk

+4540518040

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top