Østergade 36

Sagsnr. 12-8406

3200 Helsinge

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

224 m²

422 m²

D

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

2.450.000 kr.

10.938 kr.

63.196 kr.

282 kr.

Hent prospekt

Centralt beliggende og mulighedsrig ejendom til blandet bolig og erhverv

Har I hænderne godt skruet på, eller går I bare med en drøm om at kunne samle bolig og erhverv under samme tag? Ja, så spids ører - for adressen giver jer ideelle muligheder for at udleve alle jeres erhvervs- og boligdrømme. Her kan I glæde jer over en central placering i Helsinge nær station. Velkommen!

Med den attraktive placering for enden af den livsfyldte gågade, Østergade, er I sikret et virvar af liv omkring jer på daglig basis. Her er I omringet af butikker, spisesteder og indkøbsmuligheder. Hertil er I blot 230 m. fra Helsinge Station, hvilket sikrer jer selv og potentielle kunder en hurtig vej til og fra ejendommen. Ungerne har kun 500 m. til skole, og de er tilmed nær idrætsfaciliteter i Helsinge Hallen.

Der er tale om en ældre ejendom fra 1903, der gemmer på to etager med mange gode og mulighedsrige kvadratmeter. På grunden er der gode muligheder for skiltning, og I kan ydermere glæde jer over gode parkeringsforhold til kunder og jer selv.

Indendørs har I alle muligheder for at sætte jeres helt eget præg. Huset råder over hele tre etager, hvor I kan indrette jer med boligdel og erhvervsdel. Hertil er et stort disponibelt rum i kælderen, der kan bruges til opbevaring. Generelt kan I i huset se frem til en lysfyldt atmosfære med mange store, gode rum, der giver jer mulighed for at indrette jer præcis, som I ønsker det.
Både i husets stueplan og på første sal kan I indrette jer med køkken, hvilket giver en god adspredelse mellem bolig og erhverv. På begge etager er to gode værelser, fine badeværelser og lysfyldte stuemiljøer.

Øverst oppe, på anden sal, prydes tilværelsen af et charmerende loft-til-kip og ovenlysvinduer. Heroppe har I flere indretningsmuligheder, hvor drømmene kan spire.

Vi glæder os til at vise placeringen og mulighederne frem for jer!

Læs mere

Christian Jessen

chj@nordicals.dk

+4540518040

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top