Troldebakkerne - klynge 8
3200 Helsinge

Sagsnr. 12-8481

Ejendomstype

Grund

8.392 m²

Udbud af klynge 8 i Troldebakkerne, Helsinge

Efter stor succes med salg af de første fem klyngeri Helsinges nye bydel Troldebakkerne, er Gribskov kommune nu klar med salg af Klynge 8 (genudbud).

Troldebakkerne er ca. 70 hektar og vil når det er færdig udbygget indeholde op til 700 nye boliger og et friplejehjem. Troldebakkerne er beliggende i gåafstand til skoler, børnehaver og idrætsfaciliteter, ligesom bydelen kun ligger 5 min på cykel fra Helsinges bymidte. Der er ligeledes kort afstand til både skov og strand.

Helsinge ligger kun 45 km fra Rådhuspladsen, hvilket gør området særdeles interessant i forhold til nærhed til København. Der er planer om etablering af trinbræt således, at der i fremtiden er direkte tog fra Troldebakkerne til Hillerød.

I Klynge 8 kan opføres privatejede boliger (eje/leje/andel) tæt-lav i 1-2 og/eller etageboliger 2-3 etager.

Egentlig byggeretsgivende lokalplan for Klynge 8 skal udarbejdes i et samarbejde med køber og for købers~regning, hvorfor køber gøres særligt opmærksom på, at handlen er betinget af udarbejdelse af ny lokalplan).

Det er muligt at holde sig opdateret på www.troldebakkerne.dk for status for udvikling af hele byudviklingsområdet Troldebakkerne, herunder blandt andet oversigt over status for igangværende lokalplaner og lignende.


Budvilkår

Klynge 8 udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme samt de salgsbetingelser, der er fastsat af Byrådet i Gribskov Kommune.

Købstilbud skal afgives på dansk og med beløbsangivelsen i danske kroner ekskl. moms (DKK).

Købstilbud med tilhørende kort projektbeskrivelse, dokumentation for budgivers likviditet og tidsplan skal sendes både i papirform og i elektronisk form på et USB-stik eller tilsvarende, jf. købsaftalen. Materialet skal sendes i en lukket kuvert/emballage som mærkes:

"Fortroligt" og "Udbud af Troldebakkerne Klynge 8" til: Nordicals Nordsjælland A/S, Helsingørsgade 21, 2., 3400 Hillerød

Tilbuddet skal være Nordicals Nordsjælland A/S i hænde senest d. 29.01.2021 kl. 12.00

Kun tilbud der afgives på nærværende købsaftaler i fuldt udfyldt stand og med vedlagt kort projektbeskrivelse, dokumentation for budgivers likviditet og tidsplan, vil blive taget i betragtning.
Det påhviler tilbudsgiver at sikre sig, at tilbuddet er kommet rettidigt frem til Nordicals Nordsjælland A/S. Hvis der ønskes kvittering for modtagelsen kan dette ske ved, at tilbudsgiver skriver sin mailadresse på kuverten/emballagen.

Indkomne tilbud er i henhold til bekendtgørelsens § 4 fortrolige, indtil salg har fundet sted. Salg har fundet sted, når både køber og sælger har underskrevet købsaftalen.

Gribskov Kommune forbeholder sig ret til, ud fra varetagelse af en saglig kommunal interesse, at vælge mellem de indkomne bud eller forkaste dem alle.

Tildeling vil ske på baggrund af den tilbudte købesum.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Christoffer Hendrich

chr@nordicals.dk

+4561603979

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top