Bomose Alle 7B

Sagsnr. 12-8066

3200 Helsinge

Ejendomstype

Etageareal

Grund

288 m²

1.506 m²

Denne ejendom er solgt

Spændende ejendom i Helsinges industrikvarter

Nu har du mulighed for at få fingrene i en spændende ejendom, der må siges at være fuld af muligheder. Med to separate lejemål og mulighed for selv at benytte den resterende del, og en beliggenhed centralt i et velbesøgt industrikvarter er rammerne i hvert fald i orden!

Her på Bomose Allé er der rigeligt med hovedveje i nabolaget, så dine lejeres kunder har nemt ved at finde frem til ejendommen. Bl.a. finder man autoforhandlere, byggemarked og møbelforhandler lige ved, og med velbefærdede hovedveje i massevis er der ikke grænser for potentialet for at hive nye kunder ind. Man befinder sig vest for Helsinge i Nordsjællands skønne omgivelser, hvor der både er plads til turister, sommerhusgæster og naturligvis helårsbeboerne, der udgør størstedelen af folk i området.

Den solide træejendom rummer 288 veldisponerede kvadratmeter. På grunden er der gode parkeringsmuligheder, og bygningen er indrettet så et køretøj kan køre direkte ind i værkstedet.

Planløsningen er så godt som delt i to, hvor det største værksted med garagedør også rummer et mindre depot, og undertiden fungerer det som snedkeri med udsugning. Det mindre værksted har både depot og et separat værksted og danner ramme for et mindre virksomhedslokale. Derudover leder en voluminøs fællesgang ud til kontor, personalekøkken og bad, og derudover er der et vådrum med håndvask. For enden findes uudlejet erhvervslokale, som enten selv kan benyttes eller lejes ud. I værkstederne er der højt til loftet, godt med dagslys og masser af muligheder for anvendelse.

Her har du alle forudsætninger for at få noget ud af en solid investering!

Læs mere

Jakob Mygind

jmy@nordicals.dk

+4541400030

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top