Frederiksværkvej 32

Sagsnr. 12-8150

3200 Helsinge

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Køb

419 m²

5.000 m²

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

3.500.000 kr.

8.353 kr.

46.034 kr.

110 kr.

Hent prospekt

God planløsning – ideel til værksted eller produktion

Beliggende med stor synlighed ud til Frederiksværksvej midt mellem Helsinges industrikvarter og Genbrugsstationen kan vi nu invitere på en fremvisning af denne spændende erhvervsejendom, som giver mange muligheder – fx for at åbne et bilværksted eller etablere en virksomhed, der varetager forskellige former for produktion. Alt dette kombineret med en række store og åbne kontorlokaler.

Det hele ligger samlet i en stor ejendom, der samlet set råder over 419 etagemeter; alt er i pæn stand, men trænger rundt omkring til en opdatering. Planløsningen er virkelig god, og man bliver straks inspireret, når man ser det store potentiale, der passer til en hvilken som helst virksomhed.

Oppe på 1. salen finder man det gængse såsom toiletter og frokostkøkken, men også fire skønne kontorrum med flot udsigt over området samt et kæmpestort, åbent kontorlandskab. Denne indretning gør det oplagt at samle kollegaerne i et åbent fællesskab, men giver også mulighed for at oprette individuelle afdelinger eller lave gode mødelokaler, når der skal være ro.

Også stueplanet fremviser en række gode rum, som er karakteriseret ved den gode plads og de mange muligheder. Alt fra wc'er til kontorlokaler ligger samlet her på etagen, men der er også mulighed for at etablere værksted eller mindre produktion – de større lokaler har nemlig dobbeltdøre direkte ud til gårdspladsen og besidder desuden et mere sterilt og teknisk miljø. Eksempelvis er det muligt at lave et bilværksted med grav. I den forbindelse kan vi fortælle, at der også er parkering ude foran ejendommen samt nedkørsel til en god kælder.

Alt dette udbydes til salg. Kontakt os hos Place2live allerede i dag for at høre mere.

Læs mere

Christian Jessen

chj@nordicals.dk

+4540518040

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top