Tofte Industri
3200 Helsinge

Sagsnr. 12-8322

Ejendomstype

Grund

37.158 m²

Årlig driftsudgift

258.465 kr.

Erhvervsareal til opførelse af industri

Mulighedsrigt - det er et af de helt store nøgleord på Industrivej. Turen går nemlig til udkanten af Helsinge i et godt beliggende industriområde, hvor du nu kan opføre din helt egen virksomhed på en tom byggegrund.

Der er ingen tvivl om, at denne erhvervsmulighed er til dig, som går rundt med store drømme og ambitioner, for det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Grunden er i høj grad også til dig, som ikke er bange for at tage fat og tænke nye tanker. Størstedelen af arealet skal nemlig byggemodnes, og du skal derfor have mod på at starte fra bunden.

Til gengæld er mulighederne som bekendt mange. Grunden, hvis store grundareal lyder på 37.158 kvadratmeter, er udlagt til miljøklasse 5. Med andre ord egner adressen sig især til de miljøtunge virksomheder.

Du kan enten vælge at byde på resten af det store grundareal eller nøjes med dele heraf. Hvis du vælger kun at byde på en del af arealet, bliver det under hensyntagen til de øvrige fremtidige placeringer af virksomheder, hvis nogle af arealerne ikke bliver solgt.

Med adresse på Industrivej/Bomose Alle får du en meget central beliggenhed til din kommende virksomhed tæt på Frederiksværkvej og med en genbrugsstation lige rundt om hjørnet. Det tager ovenikøbet kun syv minutter at køre i bil til Helsinges centrum - eller et kvarter med bussen, der stopper få minutters gang fra grunden. Hvis du bor i Helsinge, bliver det altså ingen sag at tage til og fra arbejde.

Har du forretningssansen og ambitionerne på plads? Så snus lidt til Helsinges industriområde og mærk idéerne tage form.

Budvilkår

Tofte Industri udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 396 af 3. marts 2021 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme samt de salgsbetingelser, der er fastsat af Byrådet i Gribskov Kommune. Arealet udbydes på pris. Der kan bydes på hele arealet eller dele heraf. Såfremt der bydes på dele af arealet, skal dette markeres på kort bilagt købstilbuddet.

Købstilbud skal afgives på dansk og med beløbsangivelsen i danske kroner både ekskl. og inkl. moms (DKK).

Købstilbuddet med tilhørende kort indeholdende markering af det areal der bydes på samt projektbeskrivelse skal sendes i både papirform og i elektronisk form på et USB-stik eller tilsvarende i en lukket kuvert/emballage som mærkes:

"Fortroligt" og "Udbud af Tofte Industri" til: Nordicals Nordsjælland A/S, Helsingørsgade 21, 2., 3400 Hillerød

Kun tilbud der afgives på nærværende købsaftale i fuldt udfyldt stand og med vedlagt kort projektbeskrivelse, vil blive taget i betragtning.

Det påhviler tilbudsgiver at sikre sig, at tilbuddet er kommet rettidigt frem til Nordicals Nordsjælland A/S. Hvis der ønskes kvittering for modtagelsen kan dette ske ved, at tilbudsgiver skriver sin mailadresse på kuverten/emballagen.

Gribskov Kommune forbeholder sig ret til, ud fra varetagelse af en saglig kommunal interesse, at vælge mellem de indkomne tilbud eller forkaste dem alle.

Hvis der er flere købere til forskellige delarealer, vil der i forbindelse med den videre planlægning blive udarbejdet en fælles overordnet helhedsplan sammen med alle køberne for at sikre en koordineret udvikling af det samlede område, samt mulighed for fremtidig placering af virksomheder og udvikling af ikke solgte arealer.

Læs mere

Vil du vide mere?

Christoffer Hendrich

chr@nordicals.dk

+4561603979

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top