Rundinsvej 2

Sagsnr. 12-7604

3200 Helsinge

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

117 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

96.000 kr.

821 kr.

48.000 kr.

Hent prospekt

Synligt butikslejemål i præsentabel ejendom

Lyse og synlige butikslokaler kun to minutters gang fra gågaden

Nu har du mulighed for at udleve drømmen om at blive din egen chef. På Rundinsvej 2 i Helsinge er denne toetagers butik netop kommet til leje.

Butikken råder over 117 velholdte kvadratmeter. De fordeler sig blandt andet på to kontorer, et hyggeligt butikslokale samt et disponibelt rum, som støder direkte op til butikken. Det giver godt med plads både til tøjstativer og behandlerbrikse, hvilket gør ejendommen særdeles velegnet til flere forskellige formål. Følger du trappen ned i kælderplan, støder du på det store opholdsareal, der både er udstyret med køkken og badeværelse. Det skaber de ideelle rammer for dine ansatte, som her kan få et tiltrængt hvil fra butikkens mylder.

Ejendommen befinder sig midt i den hyggelige handelsby Helsinge. Her ligger du blandt andet få skridt fra Vestergades brostensbelagte stræde, hvor shoppeglader kunder ofte tager en pause fra de tunge bæreposer på bænkene ved gadekæret. Samtidig har du under 200 meter til byens charmerende gågade, hvor der venter et væld af specialforretninger og restauranter. Helsinge gør meget for at lokke nye kunder til. Her er ofte musik og underholdning i gaderne, alt imens byen har gode parkeringsmuligheder for folk, der kommer udefra. Butikken ligger desuden få minutters gang fra nærmeste busstoppested og kun en halv kilometer fra stationen.

Søger du en centralt beliggende butik, som kunderne får øje på? Så venter dit kommende erhvervseventyr med andre ord på Rundinsvej 2 i Helsinge.

Læs mere

Tanja Bach Nielsen

tbn@nordicals.dk

+4540183917

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top