Vp-Arkaden 22
3200 Helsinge

Sagsnr. 12-8735A

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

99 m²

C

Lyst og velholdt erhvervslejemål med hems

I VP-Arkaden i Helsinge er der nu en stor og flot butik eller café med hems til leje. Her bliver din forretning en del af et levende butikscenter med Matas, Imerco, café m.m., og med en beliggenhed midt i centrum har arkaden en lind strøm af besøgende gennem dagen.

Lejemålet består hovedsageligt af et stort og anvendeligt lokale, der nemt kan indrettes efter dine ønsker og behov, enten som en spændende butik eller en hyggelig café. En trappe fører op til hemsen, der giver stedet karakter og fungerer som et ekstra rum med loft til kip og skakternet gulv. I stueplan finder du endvidere toiletfaciliteter samt et køkken, hvorfra du kan åbne døren ud til baggården. De store vinduespartier sikrer en god synlighed i arkaden, ligesom du får mulighed for at skabe blikfang med en udstilling, der trækker kunderne indenfor. VP-Arkaden er en velholdt samling af hovedsagligt specialbutikker, hvor de besøgende finder gratis p-pladser tæt på bygningen, og dertil er nærmiljøet behageligt med en enkel beplantning.

I Helsinges centrum er alt samlet på et sted, så det er helt ukompliceret at gøre sine ærinder, selv hvis du kommer langvejs fra. Byen tiltrækker nemlig en stor del af oplandet, der her kan handle i specialbutikker og gå på restaurant. VP-Arkaden ligger tæt på både gågaden og flere supermarkeder, og på den måde vil det være ligetil at besøge butikken, når du allerede er i området. Helsinge er godt forbundet til resten af Nordsjælland med både bus og tog, og fra byens station finder du nemt gågaden og den sidegade, som fører til VP-Arkaden, hvor de besøgende kan shoppe i tørvejr.

Læs mere

Denne ejendom er udlejet

Vil du vide mere?

Claus Bro

cbr@nordicals.dk

+4540336326

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top