Strandlyvej 1

Sagsnr. 12-8585

3210 Vejby

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

968 m²

2.513 m²

F

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

22.500.000 kr.

23.244 kr.

85.498 kr.

88 kr.

Hent prospekt

Gennemrenoveret badehotel udbydes til salg

På Strandlyvej 1 udbyder vi nu en ganske særlig liebhaverejendom beliggende kun 100 meter fra vandet - et 968 kvadratmeter stort badehotel, der er renoveret fra A-Z med stor respekt for ejendommens originale charme.

De første spadestik til ejendommen blev taget i 1827, og ejendommen den består af flere fritstående bygninger, der alle er opført i et flot arkitektonisk udtryk; bl.a. med sprossede vinduer og stråtækt tag på hovedbygningen. De mange kvadratmeter fordeler sig over udlejningsværelser med egne badeværelser såvel som store opholdsarealer - her udmærker de charmerende pejsestuer sig særligt. Dertil kommer badehotellets egen restaurant, hvis udformning vil betage gæsterne; loftet strækker sig nemlig i en unik konstruktion som et kunstværk, ligesom de mange vinduer giver panoramaudsigt mod det grønne.

Badehotellet fremstår, som tidligere nævnt, utrolig flot, og det ses tydeligt, at det er renoveret med henblik på at bevare de originale detaljer. Det hele toppes selvfølgelig med flotte og velfriserede udearealer, der indbyder til leg og aktiviteter såvel som afslapning. Og omgivelserne følger selvfølgelig trop.

Ejendommen ligger på en fredelig sidevej til Vejby Strandvej, og med kun 100 meter til vandet kan jeres gæster nemt finde vej til de smukke omgivelser ved stranden. Området er ideelt til afslapning og ro, og det vil være muligt at gå på opdagelse i omegnen, der blandt andet byder på et oldtidsminde ved Vejby Strand. Der er under 300 meter til det nærmeste busstoppested, så den offentlige transport er inden for rækkevidde, mens der i Vejby også er forbindelse med lokaltoget til Hillerød.

Vi kunne fortsætte, men vil du ikke hellere med på en fremvisning?

Læs mere

Christian Jessen

chj@nordicals.dk

+4540518040

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top