Mesterlodden 6
3230 Græsted

Sagsnr. 12-9023

Ejendomstype

Grund

16.625 m²

Årlig driftsudgift

63.636 kr.

Udbud af erhvervsgrunde i Græsted

I udkanten af eftertragtet industriområde sydøst for Græsted, udbydes erhvervsgrunde som er oplagt til mindre og mellemstore virksomheder i Miljøklasse 2 og 3, f.eks. lettere produktionsvirksomheder, lager- og transportvirksomheder. Der er endvidere mulighed for at opføre én tilhørende helårsbolig.

Lige for alle disse er en nem adgang til hovedvejene til og fra området.

Grundene er hhv. 2.400 m², 5.452 m² og 6.373 m². Grundene fremstår ubebyggede og køber overtager med tilslutning til vand og spildevand.

Byggeri skal opføres som lavenergibyggeri, mindst svarende til Bygningsreglementets definition af Lavenergibyggeri 2015.

Køber afholder udgift til byggemodning og tilslutningsafgifter. Tilslutningsafgift og hovedledningsbidrag til vand og spildevand betales til Gribskov Kommune i forbindelse med handlen.

Budvilkår

Grundene udbydes til salg efter reglerne i Bekendtgørelse nr. 396 af den 3. marts 2021 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme samt de salgsbetingelser, der er fastsat af Gribskov Kommune. Grundene udbydes på pris alene med en vejledende pris på 300 kr. + moms pr. m².

Købstilbud skal afgives på dansk og med beløbsangivelsen i danske kroner ekskl. og inkl. moms (DKK)

Det samlede købstilbud med tilhørende kort projektbeskrivelse skal sendes elektronisk. Materialet skal mærkes:

"Fortroligt" og "Udbud af Lopholm" til Erhvervsmægler Christoffer Hendrich, Nordicals Nordsjælland A/S på e-mail: chr@nordicals.dk

Kun tilbud der afgives på nærværende købsaftale i fuldt udfyldt stand og med vedlagt kort projektbeskrivelse vil blive taget i betragtning. Det påhviler tilbudsgiver at sikre sig, at tilbuddet inkl. bilag er kommet rettidigt frem til Nordicals Nordsjælland A/S. Hvis der ønskes kvittering for modtagelsen kan dette ske ved, at tilbudsgiver angiver sin mailadresse.

Indkomne tilbud er bindende for budgiver i 2 måneder efter aflevering. Gribskov Kommune forbeholder sig ret til, ud fra varetagelse af en saglig kommunal interesse, at vælge mellem de indkomne bud eller forkaste dem alle. Gribskov Kommune forbeholder sig endvidere ret til at tage alle indkomne bud i betragtning.

Læs mere

Vil du vide mere?

Christoffer Hendrich

chr@nordicals.dk

+4561603979

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top