Ramsager 33
3230 Græsted

Sagsnr. 12-8265

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

261 m²

5.000 m²

D

Mulighedsrig ejendom på god placering

Med grønne arealer og med hurtig adgang til blandt andet Græsted Station finder I denne interessante ejendom, der med en ombygning har stort potentiale for ny beboelse i form af privat boligbyggeri.

Ejendommen har tidligere fungeret som børnehave og senest som ungdomsboliger. Ønsker I det større og med flere muligheder, kan I opføre yderligere bebyggelse til bolig. Bygningen indeholder 261 veldisponerede kvm i form af gode værelser, som bliver fordelt ud på to fløjgange. I hver fløj er et toilet i gavmilde størrelser, og stueplan bliver afsluttet af et stort opholdsareal i hjertet af bygningen. Her er ovenlys fra tre vinduer, hvor den åbne forbindelse mellem køkken og opholdsrum understreger luftigheden, og med direkte udgang til et sydvestvendt terrasseareal fungerer planløsningen perfekt. Ydermere hører en kælder med et stort rum med, som giver mange muligheder.

Grunden på 2800 kvadratmeter lader fint mere bebyggelse skyde op, og lige nu har arealerne græsplæner med små stier og enkel indrammende bevoksning, så det fremstår privat. Her er derfor gode muligheder til både større og mindre projekter, og vejen ind til ejendommen er blind med en fordelagtig vendeplads.

De grønne omgivelser ligger op ad Gribskovhallens baner, og her er anlagt stisystemer både lige til hallen og stationen, som befinder sig ikke mere end 700 meter fra matriklen - Græsted Syd Station kan I ligeledes nå blot 800 meter mod syd, og lokalbanen kan bl.a. tage jer til Hillerød på bare 22 minutter. Her er gode indkøbsmuligheder i gåafstand, og med Græsted Aggebo Hegn finder I grønt tag over jer i hyggelige skovarealer.

Placeringen er der altså ikke en finger at sætte på med alt i umiddelbar rækkevidde, og matriklen og ejendommen byder på mange muligheder. I mangler blot at udarbejde en ny lokalplan, før et spændende projekt kan tage fat.

BUDVILKÅR

Ejendommen udbydes efter reglerne i Lov om kommunernes styrelse § 68 og Bekendtgørelse nr. 396 af den 3. marts 2021 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme. Ejendommen udbydes til salg til privat boligformål (tæt-lav). Ejendommen udbydes på pris alene.

Købstilbud skal afgives på dansk og med beløbsangivelsen i danske kroner (DKK)

Købstilbuddet samt kort projektbeskrivelse, dokumentation for budgivers likviditet og tidsplan skal afleveres og mærkes:

"Udbud af Ramsager 33, 3230 Græsted" til: Nordicals Nordsjælland A/S, Helsingørsgade 21, 2., 3400 Hillerød

Tilbuddet skal være Nordicals Nordsjælland A/S i hænde senest fredag d. 17.09.2021 kl. 12.00

Kun tilbud der afgives på nærværende købsaftale i fuldt udfyldt stand med ovennævnte bilag, vil blive taget i betragtning.

Det påhviler tilbudsgiver at sikre sig, at tilbuddet er kommet rettidigt frem til Nordicals Nordsjælland A/S. Hvis der ønskes kvittering for modtagelsen kan dette ske ved, at tilbudsgiver angiver sin mailadresse.

Gribskov kommune forbeholder sig ret til, ud fra varetagelse af en saglig kommunal interesse, at vælge mellem de indkomne tilbud eller forkaste dem alle

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Christoffer Hendrich

chr@nordicals.dk

+4561603979

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top