Matr. 4 TK Gilleleje By, Gilleleje

Sagsnr. 12-8362

3250 Gilleleje

Ejendomstype

Grund

5.805 m²

Årlig driftsudgift

1.000 kr.

Hent prospekt

Grund til opførelse af institution i Gilleleje

Gilleleje er landskendt for sin charme som fiskerleje og beliggenhed på toppen af Sjælland som en idyllisk perle i midten af sommerlandet. I dag byder vi velkommen til matr. 4TK Gilleleje By, Gilleleje - en tom byggegrund i Kringelholm til opførelse af offentlig institution inden for rammerne i lokalplan 15.83.

Byen er et typisk lokalmiljø, hvor de fraflyttede børn vender hjem igen, når deres uddannelsestid er bragt til ende og de begynder at tænke på at stifte familie. Byen er i sig selv fuld af det hele, og man kan derfor forvente både at finde småbutikker, restaurationer og indtil flere kulturtilbud, mens Grisen har hele to stop i byen - Gilleleje Øst St. og Gilleleje St.

Grunden ligger i området Kringelholm, der har status som ét af byens mest eftertragtede boligområder for børnefamilier. Vest for Kringelholm findes den nyrenoverede Gilbjergskole og mange af byens fritidsfaciliteter, bl.a. med fodboldbaner, bokseklub, stadion og idrætshal. Tæt på området findes trinbrættet Stæremosen St., hvorfor det er nemt at anvende offentlig transport.

BUDVILKÅR

Arealet udbydes på pris alene med en vejledende pris på 2.175.000 kr. + moms. Det er muligt at byde på hele arealet eller del heraf, dog maks. 50%.

Grunden udbydes efter reglerne i Lov om kommunernes styrelse § 68 og Bekendtgørelse nr. 799 af den 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme.

Købstilbud skal afgives på dansk og med beløbsangivelsen i danske kroner ekskl. og inkl. moms (DKK)

Købstilbuddet med tilhørende kort projektbeskrivelse, dokumentation for budgivers likviditet og tidsplan skal sendes i både papirform og i elektronisk form på en USB-stik eller tilsvarende. Materialet skal sendes i en lukket kuvert/emballage som mærkes:

"Fortroligt" og "Udbud af matr. 4TK Gilleleje By, Gilleleje" til: Nordicals Nordsjælland A/S, Helsingørsgade 21, 2., 3400 Hillerød

Kun tilbud der afgives på nærværende købsaftale i fuldt udfyldt stand og med vedlagt kort projektbeskrivelse, dokumentation for budgivers likviditet og tidsplan, vil blive taget i betragtning.

Købstilbud skal være gældende i 8 uger fra bud er indleveret.

Det påhviler tilbudsgiver at sikre sig, at tilbuddet er kommet rettidigt frem til Nordicals Nordsjælland A/S. Hvis der ønskes kvittering for modtagelsen kan dette ske ved, at tilbudsgiver skriver sin mailadresse på kuverten/emballagen.

Indkomne tilbud er i henhold til bekendtgørelsens § 4 fortrolige, indtil salg har fundet sted. Salg har fundet sted, når både køber og sælger har underskrevet købsaftalen.

Gribskov kommune forbeholder sig ret til, ud fra varetagelse af en saglig kommunal interesse, at vælge mellem de indkomne tilbud eller forkaste dem alle.

Læs mere

Christoffer Hendrich

chr@nordicals.dk

+4561603979

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top