Helsingevej 153B
3300 Frederiksværk

Sagsnr. 12-6583

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

196 m²

1.134 m²

E

Flot restaurant i Nordsjællands naturskønne omgivelser

Drømmer du om at udskifte dine nuværende lokaler med nye, attraktive af slagsen midt i et synligt område?

I så fald kan du nu få ønsket opfyldt, da de gode lokaler her på Helsingevej 153B er sat til salg. Med beliggenhed ud til den centrale vej, der leder byens gennemkørende trafik, er synligheden helt i top, når gæster trænger til et pitstop på ruten.

Der er gode parkeringsforhold til kunder såvel som medarbejdere her på det lille erhvervsareal, der foruden denne restaurant er hjemsted for den lokale SPAR købmand. Foran bygningen er der desuden plads til at indrette med hyggelige spisemøbler under åben himmel såvel som under den overdækkede terrasse.

Erhvervsmålet byder på 169 veldisponerede kvm., som er delt op i baglokaler og de faktiske butikslokaler. bagved har man et fryserum samt et lækkert stort køkken i flere afdelinger til sin disposition. Alle maskiner m.m. medfølger ved køb. Dertil er der toiletter og et lille kontor til rådighed.

Rummene er pæne, velholdte og lyse, så man med det samme kan byde gæsterne ind i fine omgivelser.

Området omkring erhvervsmålet er helt suverænt. Biksen ligger i smørhullet mellem Asserbo, Tibirke Sand og de smukke naturområder omkring Arresø, Tisvilde Hegn, Bøllejunglen m.m. Der er desuden kun små ti minutters kørsel til henholdsvis Helsinge, Tisvildeleje og Liseleje; skønne sommerhusområder med masser af liv henover sommeren.

Et attraktivt butiksmiljø kan udleves her!

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Jakob Mygind

jmy@nordicals.dk

+4541400030

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top