Nørregade 29D

Sagsnr. 12-8301

3300 Frederiksværk

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

217 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Afståelse

357.566 kr.

1.648 kr.

89.392 kr.

1.800.000 kr.

Hent prospekt

Centralt beliggende cafe udbydes til leje med afståelse

Nørregade 29D tilbyder en central placering i Frederiksværk for enden af gågaden tæt på Nordcentret Frederiksværk. Beliggenheden gør erhvervsmålet til en ideel kaffe- eller frokostpause for gågadens mange forbipasserende.

Cafeen er synlig og fremstår i god stand inde såvel som ude. Den har store og indbydende vinduespartier, som virker inviterende på den slentrende menneskemængde. I de varmere måneder er der rig mulighed for udeservering, hvor de besøgende kan nyde udsigt til det rislende vand, som strømmer ind fra Roskilde Fjord. Udendørs er der endvidere god plads og mulighed for skiltning i form af a-bukke og lign.

Stedet fordeler sig over 217 kvadratmeter og byder ind med et stort og lyst rum, der kan indrettes som cafe eller restaurant. Rummet kan tilbyde et bord til mange besøgende, og her er en stor og velfungerende bar, hvor fadøl eller kaffe allerede er klar til at blive skænket, imens menneskemængden kan nyde udsigten til vand og andre forbipasserende. I rummet er spots i loftet samt et dejligt, naturligt lysindfald.

Hertil er der et stort og velfungerende køkken, et køle-/fryserum og hele fire fine toiletter. Herudover har erhvervsmålet en tilhørende kælder, som tilbyder store lagerrum samt et badeværelse, hvilket giver stedet fordelagtige personaleforhold samt god plads til opbevaring.

Med denne beliggenhed er I sikret et højt antal besøgende på daglig basis. Gågaden tiltrækker hver dag mange mennesker, som nyder godt af de mange butikker, restauranter og kulturoplevelser som Frederiksværk har at byde på.

Læs mere

Jakob Mygind

jmy@nordicals.dk

+4541400030

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top