Nørregade 19A

Sagsnr. 12-8364

3300 Frederiksværk

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

209 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

229.900 kr.

1.100 kr.

114.950 kr.

Hent prospekt

Store og lyse butikslokaler på gågaden i Frederiksværk

På gågaden i Frederiksværk ligger en velholdt forretning, der pt. er indrettet som en herretøjsbutik. Mulighederne er dog mange i disse lokaler, der nu udbydes til leje med mange muligheder for videre anvendelse bag de store facadevinduer.

Lad os starte med placeringen. Nørregade strækker sig parallelt med kanalen og er én af de bedste strækninger for at på Frederiksværks charme helt op under neglene. Netop her er selve midtbyen. Butikker, spisesteder og caféer ligger side om side og frister de besøgende med utallige tilbud, der både kan lokke inkarnerede frederiksværkere og besøgende turister til. Langs kanalen er der masser af gode parkeringsmuligheder, og der er kun 10 minutters gang til byens togstation.

Bag den gule facade gemmer butikken sig, og med sine store vinduespartier inviteres man allerede fra første øjekast ind i butikkens udvalg. Selve erhvervet består af to butikslokaler i åben forbindelse med niveauforskelle, mens der derudover er flere disponible rum til personalet. Rummene er naturligvis udstyret, så der både er plads til betjening bag kassedisken og ugenerede prøverum, og den dynamiske indretning skaber i dén grad et spændende erhverv - ikke bare som tøjforretning, men som alle former for butik.

Det er værd at bemærke den imponerede loftshøje og lokalernes stand, der er lige til at tage i brug, mens fritlagte hanebåndsspær skruer helt op for stemningen, der passer lige ind i Frederiksværks ånd. Dertil kommer trægulvene og den gennemtænkte belysning, der tilsammen former butikkens særlige kvaliteter.

Læs mere

Jakob Mygind

jmy@nordicals.dk

+4541400030

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top