Nørregade 19

Sagsnr. 12-8380

3300 Frederiksværk

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

85 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

137.678 kr.

1.620 kr.

68.839 kr.

Denne ejendom er solgt

Velholdt butik midt på Frederiksværks gågade

I dag har vi fornøjelsen af at invitere dig med til Nørregade 19 i Frederiksværk, hvor vi udbyder dette fine butikslokale til leje. Nørregade udgør byens levende gågade fyldt med spændende forretninger – tøjbutikker, blomsterbiks, bankfilialer, caféer, isenkræmmer, elektronik og øvrige specialforretninger – og nu kan dit koncept blive den næste i rækken!

I dag huser adressen en lingeriforretning, og butikkens velholdte fremtoning og gode indretning indbyder til at fortsætte indenfor samme genre af detailhandlen. Der er tale om et mindre lejemål på 85 veldisponerede kvadratmeter, der er udstyret med kæmpestore facadevinduer mod den travle gade, så forbipasserende straks bliver opmærksomme på dit sortiment i forretningen.

Kunderne ankommer og bydes straks velkommen i det store, åbne butikslokale, hvor der er plads til en betjenings-ø med kasseapparat, et prøverum og en masse hylder og stativer med varer. For enden er der mulighed for at etablere et lille lagerrum i det tilstødende butikslokale, og ellers rummer forretningen også et personaletoilet og et fint lille køkken, hvor kaffen kan brygges og frokosten holdes frisk og kølig.

Erhvervslejemålet befinder sig cirka midt på gågaden og ligger tilmed enormt attraktivt lige ved kanalen, hvor der findes masser af gode parkeringspladser, så folk langvejsfra nemt kan komme hertil. Og hvorfor skulle de ikke også det? – Et skønt og levende miljø er centrum for handelslivet; masser af forretninger, den hyggelige kanal og skøn natur tæt herved.

Så bliver det ikke bedre. Vi glæder os til at fremvise lejemålet for dig og fortælle mere om de mange muligheder.

Læs mere

Jakob Mygind

jmy@nordicals.dk

+4541400030

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top