Nørregade 5A
3300 Frederiksværk

Sagsnr. 12-9239

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

105 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

96.000 kr.

914 kr.

48.000 kr.

Totalrenoveret erhvervslejemål beliggende centralt i Frederiksværk

På Nørregade 5A udbydes nu et spændende og mulighedsrigt erhvervslejemål, der er nyistandsat overalt. Her kan du virkelig glæde dig til at indrette erhvervet med dine visioner og idéer, og de mange gode kvadratmeter er ideelle til eventuelt kontor eller klinik. Beliggenheden er samtidig helt i top, da du får del i en central beliggenhed med udsigt til kanalen.

Dit erhverv får hjemme i et romantisk baghus, der er totalrenoveret med hvide vægge og lofter samt flotte gulve, der skaber liv under fødderne. Erhvervslejemålet har to indgange, og centralt placeret ligger det lille køkken med god skuffeplads, en opvaskemaskine og håndvask - her kan du indrette et hyggeligt personalerum med spisebord og kaffemaskine under de blottede bjælker. Derudover er der et toilet i forbindelse med entréen, og de resterende kvadratmeter udspiller sig på tre store kontorlokaler med plads til flere skriveborde eller al det udstyr, der måtte være behov for til din klinik.

Der er en helt særlig charme over placeringen i et baghus, og de charmerende rammer er sat med en solgul facade, hvide vinduesrammer og toppede brosten. Langs Nørregade er der flere gode og spændende erhverv, der varierer mellem alt fra apotek til barer, og her vil en stor strøm af kunder dagligt lægge vejen forbi. Der er gode stisystemer omkring adressen, hvilket betyder, at I nemt kommer rundt i Frederiksværk. Når klokken slår frokostpause, kan I sætte kurs længere op ad Nørregade med flere gode handlemuligheder, og du og dine kollegaer kan trække frisk luft i de naturskønne omgivelser, Frederiksværk er kendt for.

Læs mere

Vil du vide mere?

Claus Bro

cbr@nordicals.dk

+4540336326

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top