Torvet 12

Sagsnr. 12-8371

3300 Frederiksværk

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

125 m²

E

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Afståelse

140.844 kr.

1.127 kr.

39.000 kr.

250.000 kr.

Hent prospekt

Lysfyldt og centralt beliggende lejemål med billig afståelse

Centralt beliggende på Torvet 12 udbydes dette charmerende lejemål, som kan danne fantastiske rammer for en hyggelig café eller værtshus for torvets mange forbipasserende. Helt klart et kig værd!

Cafeen er synlig og fremstår i god stand inde såvel som ude. Ude foran er en skøn overdækket terrasse, som i sommermånederne giver de bedste muligheder for udeservering og virker inviterende på den slentrende menneskemængde. Om vinteren kan cafeen være et oplagt sted at forskanse sig fra kulden.
Udendørs er der mulighed for skiltning, og der er ydermere gode parkeringsmuligheder.

Stedet råder over 125 kvadratmeter, som fordeler sig på to etager. Indendørs er et stort rum, hvor der forefindes en ganske charmerende stemning med et fint træloft og fine mørke, træinventar, som desuden alt sammen medfølger den kommende ejer. Rummet kan tilbyde et bord til mange besøgende, og her er en stor og velfungerende bar, hvor fadøl eller kaffe allerede er klar til at blive skænket.

Hertil er der et stort køkken, et depotrum og tre fine toiletter.
Lejemålet har herudover en tilhørende kælder på hele 55 kvadratmeter, hvilket giver stedet fordelagtige personaleforhold samt god plads til opbevaring.

Med denne centrale beliggenhed er I sikret et højt antal besøgende på daglig basis. Gaden tiltrækker hver dag meget liv, der nyder godt af de mange butikker, restauranter og kulturoplevelser, som Frederiksværk har at byde på. Fra lejemålet er der kun 600 meter til Frederiksværk Station, hvilket gør det nemt at komme til og fra stedet.

Læs mere

Jakob Mygind

jmy@nordicals.dk

+4541400030

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top