Nordre Beddingsvej 31
3390 Hundested

Sagsnr. 12-8383

Ejendomstype

Etageareal

Grund

411 m²

405 m²

RESTAURANT PÅ HUNDESTED HAVN MED FLOT OMSÆTNING OG STORT OVERSKUD

Velkommen til lokalerne for Røgeristen, det succesfulde buffetkoncept på havnen i Hundested. Med en flot omsætning og et stort overskud sættes forretningen nu til salg, så du kan videreføre dette sunde erhvervseventyr, der hver sommer besøges af tusindvis af gæster.

Vi har at gøre med en dejlig restaurant i perfekt stand, som er lige til at overtage. Udover de rummelige serveringslokaler, der nemt kan bespise mange gæster, er der også både et velekvipperet og velholdt industrikøkken, kontorlokale til administration og toiletfaciliteter. Troldtekte lofter og store vinduespartier skaber god akustik og indeklima, så der er ikke en finger at sætte på udformningen, der afspejler en neutral og moderne stemning.

Den gode forretning kører allerede på skinner. Buffetbordene bugner og barområdet langer fadøl over disken til den store guldmedalje, og hele dagen er der sultne gæster i hobetal, som kommer for at opleve Røgeristens spændende koncept. Her er servering både inde og ude, så der på solskinsdage er mulighed for at indtage en fiskefilet med udsigt til havnens vandspejl. Der er også mulighed for at opdele restauranten, så arrangementer og fester kan afholdes i disse skønne rammer.

Selvom restauranten ligger mildest talt perfekt, er lejen for grunden utroligt billig, så overskuddet optimeres mest muligt. Den eksakte adresse er Nordre Beddingsvej 31, og herfra er der et reelt stenkast til vandet og kort afstand til midtbyen. Herfra er der få hundrede meter til togstation og byliv, men havnen i sig selv tiltrækker besøgende og turister, når de lægger vejen forbi Hundested.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Jakob Mygind

jmy@nordicals.dk

+4541400030

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top