Helsingørsgade 19A, st.
3400 Hillerød

Sagsnr. 12-9161

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

159 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

163.200 kr.

1.026 kr.

81.600 kr.

34.821 kr.

219 kr.

Pæne butikslokaler i Hillerød gågade

Er du allerede butiksdrivende, men kunne godt tænke dig nye lokaler, eller er du en spirende iværksætter på jagt efter din butiks første adresse? Uanset hvad, har vi lokalerne, for lige nu udbyder vi pæne og lyse erhvervslokaler til leje i charmerende Hillerød.

Centralt beliggende i Hillerød gågade ligger en murstensejendom og soler sig. Det er erhvervslokalerne i stueetagen i 19A, som du lige nu har muligheden for at leje. Udenfor bliver du mødt af store vinduespartier, der egner sig godt til udstillinger, og på den anden side af dørtærsklen venter et stort, åbent lokale præget af en god loftshøjde, pæne trægulve og lyse farver. Lokalerne egner sig godt som butikslokaler, og grundet den åbne planløsning er her gode muligheder for at indrette dig med reoler, møbler og udstillingsborde. Stueetagen fuldendes af et toilet, mens en trappe fører ned i kælderen. Opdelt i to rum i forskudt plan kan kvadratmeterne hernede med fordel indrettes som for eksempel lager, og da der er tale om en høj kælder, sikrer høje vinduer både udluftning og et naturligt lysindfald.

Erhvervslokalerne er som sagt beliggende i Hillerød gågade, tæt på p-hus og gode parkeringsmuligheder. Gågaden huser over 200 butikker og løber langs Slotssøens bredder. Der er god grund til at åbne butik netop her, for Hillerød er en populær shopping-destination, der tiltrækker turister såvel som københavnere og lokale. Med Frederiksborg Slot i horisonten, Slotssøen i baghaven og historiske gader overalt, har byen meget at byde på, og i 2019 havde Hillerød tæt på 5,5 millioner handlende. Det er nemt at komme hertil, for turen tager blot 34 minutter fra København med S-tog, og det i forvejen gode motorvejsnet planlægges at udvides, så det bliver endnu nemmere at komme til byen.

Læs mere

Vil du vide mere?

Christian Jessen

chj@nordicals.dk

+4540518040

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top