Herredsvejen 2

Sagsnr. 12-8237

3400 Hillerød

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

1.442 m²

E

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

721.000 kr.

500 kr.

360.500 kr.

216.300 kr.

150 kr.

Hent prospekt

Højloftet lager centralt i Hillerød

På Herredsvejen 2 i Hillerød venter et centralt beliggende erhvervslejemål, som råder over 1442 kvadratmeter. Hvis du søger nye rammer for din virksomhed, og har brug for masser af plads til lager og opbevaring – så er det her højst sandsynligt stedet for dig.

Lagerbygningen ligger på en stikvej til den travle Herredsvejen, og du mødes først og fremmest af veltrimmende, grønne arealer samt en parkeringsplads med gode parkeringsmuligheder for både ansatte og besøgende. På siden af bygningen er der tilmed to store elporte, som gør det nemt med af- og pålæsning af varer.

Lokalerne har højt til loftet og er store og regulære, hvorfor anvendelsesmulighederne er helt i top. De fleste kvadratmeter fordeler sig over et voluminøst lagerrum med 12 meter til loftet, som byder på sublime opbevaringsmuligheder med reoler og truck der medfølger i lejemålet – du kan praktisk talt få det præcis, som du ønsker. Derudover venter endnu et lagerrum med tekøkken samt to lyse kontorlokaler til fx administration. Erhvervslejemålet byder, som tidligere nævnt, på gode anvendelsesmuligheder, og det er eksempelvis ideelt til engroshandel eller dig med egen webshop, som har brug for masser af opbevaring.

Erhvervsmålet er placeret centralt i Hillerød – i et livligt industrikvarter med bl.a. Harald Nyborg, JYSK, Silvan og Fitness World som nærmeste naboer. Der er kort afstand til både indfaldsvejen og motortrafikvejen, og der er faktisk heller ikke andet end 1 kilometer til centrum af byen.

Læs mere

Tanja Bach Nielsen

tbn@nordicals.dk

+4540183917

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top