Hillerød Centrum
3400 Hillerød

Sagsnr. 12-9182A

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

830 m²

B

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

699.000 kr.

842 kr.

349.500 kr.

Stort butikslokale/kontor til leje med central beliggenhed

Det er et ganske særligt lejemål, vi nu udbyder. Her er der gode muligheder for at drive forretning med store vinduespartier, ligesom du kan rykke dit kontor herind - og dertil kommer et rummeligt kælderlokale til vareudstilling eller lager, så læs endelig med, når vi præsenterer alle detaljerne.

Vi inviterer indenfor til et stort, indretningsvenligt butikslokale. Det åbne areal giver gode muligheder for at skabe en fængende udstilling, ligesom de store vinduespartier særligt har to funktioner - de baner vej for solen, der skaber et lyst, indbydende lokale, samtidig med at de giver et lokkende kig ind til butikken. Indret med frontudstillinger og blikfang. Hvis du drømmer om at drive erhverv, er du altså kommet til det rette sted, men der er også gode muligheder for at indrette kontor, hvis det er det, du ønsker.

Foruden det store butikslokale består lejemålet af to gange personalerum bestående af forrum, tekøkken samt toilet, mens kælderlokalet på hele 120 kvadratmeter giver gode muligheder for vareudstilling eller lager. Det er desuden værd at bemærke, at lejemålet er i særdeles god stand, og du bydes alt i alt på de bedste betingelser for at rykke lige ind og begynde på dine nye arbejdsrammer.

En så sublim beliggenhed som den, der venter her, er noget helt for sig - lejemålet er nemlig centralt beliggende i Hillerød. Her får du et lejemål tæt på parkeringshuset og til Slotsarkaderne, så du sikres besøgende og får del i Hillerøds rige og aktive handelsliv. Hvis du snarere vælger at flytte kontor ind, er det nemt at komme til og fra lejemålet både i bil med parkeringshuset få meter væk såvel som Hillerød Station, der ligger en kilometer væk - alt i alt er det en meget central og velbesøgt beliggenhed.

Læs mere

Vil du vide mere?

Christian Jessen

chj@nordicals.dk

+4540518040

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top