Søndre Jernbanevej 3A, st. th.
3400 Hillerød

Sagsnr. 12-8844

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

76 m²

1.031 m²

D

Alsidigt erhvervslejemål i hjertet af Hillerød

Vi udbyder nu et erhvervslejemål, der med velholdte lokaler og en ideel beliggenhed tæt på Hillerøds gågade giver jer et optimalt udgangspunkt for et væld af forskellige virksomhedsforetagende.
Fra de store glasdøre ledes I ind i det forreste butikslokale, der både er lyst og indbydende, og hvorfra der tidligere er blevet drevet en restaurant med takeawaymulighed. Derfor finder I også et rummeligt køkken, der fortsætter helt ned i kælderplan, og som nu står næsten tomt og derfor kan benyttes til mange forskellige formål. Lokalerne er alle i super fin stand, og der er oplagt mulighed for at opstarte alt fra en veldrevet klinik til en charmerende specialbutik. Her er anvendelsesmulighederne altså mange, og de veletablerede rammer skal nok sørge for, at I hurtigt kan komme i mål med at få realiseret netop jeres virksomhedsdrømme.
De gode lokaler placerer sig helt centralt i Hillerød blot få skridt fra Hillerød Station og den altid pulserende gågade. I vil derfor slå jer ned i et område med masser af eksponering, hvor bilister, cyklister såvel som fodgængere kommer forbi hver eneste dag. Med en så central beliggenhed vil I heller ikke blot henvende jer til de mange beboere i Hillerød og omegn, der har ærinder i midtbyen, men også de besøgende, som kommer til byen for bl.a. at se Frederiksborg Slot og Det Nationalhistoriske Museum. Beliggenheden kunne altså ikke være bedre, og ligemeget hvilken type erhverv, som I ønsker at drive, tør vi godt love, at denne placering kun vil hjælpe jer godt på vej.
Kontakt os endelig for mere information og en eventuel fremvisning.

Læs mere

Denne ejendom er udlejet

Vil du vide mere?

Jørn Blom Hansen

jbh@nordicals.dk

+4571703917

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top