Torvet 6, kld.

Sagsnr. 12-8176

3400 Hillerød

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

91 m²

2.785 m²

D

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

1.300.000 kr.

14.286 kr.

35.832 kr.

394 kr.

Hent prospekt

Erhvervsandel på Torvet i Hillerød

Torvet i Hillerød har i mange årtier været omdrejningspunktet i byen, og det er et naturligt samlingssted, hvor byens borgere mødes til eksempelvis Hillerød Torvemarked. I finder Torvet midt mellem de to gågader, Slotsgade og Helsingørsgade, og derudover er her direkte udsigt over den smukke Slotssø. Det er svært at finde en mere central placering i byen.

Lige her finder I disse butikslokaler, som netop nu er til salg. De ligger i kælderetagen på en yderst præsentabel hjørneejendom, der sørger for et godt førstehåndsindtryk allerede ude fra gaden. En trappe leder jer ned til lokalerne, som giver perfekte betingelser for alt fra detailhandel til klinik.

I træder indenfor i de tre sammenhængende butikslokaler, og i de tilstødende rum finder I toiletfaciliteter og et disponibelt rum, der kan indrettes som eksempelvis kontor eller lager. Rummene er i middel stand, og overalt er de belagt med klinkegulv, som skaber en fin sammenhæng mellem lokalerne.

Der er tale om oplagte forretningslokaler med stor synlighed, for her i hjertet af byen er der et stort antal forbipasserende, der har deres daglige gang. Torvet frister med udendørsserveringer, og i gågaderne findes et stort udvalg af butikker, som trækker folk til. Der er derfor gode muligheder for at etablere et sundt forretningsliv.

Læs mere

Tanja Bach Nielsen

tbn@nordicals.dk

+4540183917

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top