Torvet 6, kl.
3400 Hillerød

Sagsnr. 12-9180

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

91 m²

2.785 m²

B

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

2.595.000 kr.

28.516 kr.

48.665 kr.

535 kr.

Fantastisk mulighed i Hillerød til den cafédrivende

Der er godt nyt til dig, der er på jagt efter den perfekte beliggenhed til din nye café. Lige nu har vi fornøjelsen af at udbyde denne erhvervsandel bestående af stemningsfulde cafélokaler med udeserveringsområde.

Det er en uovertruffen placering, vi byder på, for med den attraktive adresse Torvet 6, er du omringet af Hillerøds butikker og andre populære caféer; og med udsigt til Slotssøen samt Frederiksborg Slot i baggrunden, er det nemt at forestille sig de store smil på gæsternes læber, når de nyder en kop kaffe og et stykke kage i solskinnet. Der er god grund til at åbne forretning netop her, for gågaderne og Slotsarkadernes over 200 butikker tiltrækker både turister, københavnere og lokale i hobetal, mens S-tog såvel som et veludbygget vejnet gør det nemt at komme til og fra byen.

Caféen er placeret i kælderen, hvor en god planløsning sørger for et større salgslokale samt flere hyggekroge, hvor dine gæster kan nyde atmosfæren. Her er både disk og køkken, mens de spændende lokaler giver plads til, at du indretter med både langborde, bløde møbler og stemningsfuld belysning. I 2022 blev der brugt 1,5 mio. kr. på at renovere lokalerne, og det kan ses: Her er lækre, nye gulve og flotte vægge, der blandt andet tæller et råt murstenslook, mens også strøm og vvs er nyt. Intet er overladt til tilfældighederne her på Torvet 6, hvilket efterlader erhvervsandelen i så pæn stand, at du blot skal møblere og dekorere.

Så hvad end du er erfaren caféejer eller går med en uopfyldt drøm i maven, så byder sig her en fantastisk mulighed, der er svær at sige nej til. Se herligheden for dig selv og book en fremvisning i dag.

Læs mere

Vil du vide mere?

Jakob Mygind

jmy@nordicals.dk

+4541400030

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top