Hovedgaden 19, st.
3460 Birkerød

Sagsnr. 12-8318

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

617 m²

38.609 m²

E

616 rummelige kvm til fx. kontor eller detail

På Hovedgaden 19 i Birkerød udbyder vi nu et attraktivt erhvervsmål til leje - perfekt for kontorvirksomheden såvel som forskellige former for detail. Med hele 616 veldisponerede kvadratmeter siger det næsten sig selv, at I får masser af plads at boltre jer på.
Som adressen nok allerede har afsløret, ligger erhvervsmålet helt centralt og med god synlighed udefra. Ejendommen er opført i 1951, og det klassiske, gedigne byggeri præsenterer sig selv flot og præsentabelt. Erhvervsmålet fordeler sig over to etager, og den store parkeringsplads foran indgangen er guld værd for både kunder og ansatte.
Indgangspartiet fører ind i stueetagen, og her venter først og fremmest et stort, lyst og utrolig anvendeligt lokale, hvis mange anvendelsesmuligheder står jer frit for. Etagen byder ligeledes på endnu et stort lokale, et kontor og et køkken, mens kælderen er inddelt i to forskellige afdelinger. Den ene råder over erhvervsmålets mange toiletter, mens den anden afdeling tilbyder flere funktionelle rum. Lad os sige det kort og klart: det her erhvervsmål skal opleves med egne øjne, og vi byder naturligvis gerne indenfor på en fremvisning.
Som vi allerede har løftet sløret for, er beliggenheden god og central. I befinder jer i den rolige del af Hovedgaden, men få skridt fra indgangen breder butikslivet sig ud med alt fra hyggelige cafeer og restauranter til velkendte kædebutikker og specialforretninger. Der er kun 700 meter til Birkerød Station, og der er samtidig mindre end 10 minutters kørsel til både Helsingørmotorvejen og Hillerødmotorvejen.

Læs mere

Denne ejendom er udlejet

Vil du vide mere?

Claus Bro

cbr@nordicals.dk

+4540336326

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top