Hovedgaden 12C

Sagsnr. 12-8527

3460 Birkerød

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

428 m²

1.813 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Afkast

Årlig lejeindtægt

Årlig lejeindtægt pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

6.190.000 kr.

14.463 kr.

5,85 %

532.290 kr.

1.244 kr.

167.022 kr.

390 kr.

Hent prospekt

Attraktivt og velindrettet kontormiljø med masser af plads - Centralt placeret på Hovedgaden

På én af Birkerøds foretrukne placeringer, nemlig midt på Hovedgaden hvor gågade- og butiksmiljøet folder sig ud, kan jeres virksomhed nu overtage denne eftertragtede ejendom i nr. 12C – her åbner sig et stort og velindrettet kontormiljø med rigtig gode muligheder for forskellige erhvervsdrivende, der har brug for åbne kontorlandskaber, flere mødelokaler og attraktive fællesfaciliteter. En seriøs og indbydende base, hvor jeres professionelle virke kan vokse.

De mange lyse kvadratmeter tager deres begyndelse ved indgangspartiet, som henvender sig direkte mod Hovedgaden og dermed giver et rigtig godt udsyn, samtidig med at I skaber blikfang og synlighed mod kunderne. Erhvervet er først og fremmest indrettet med to kæmpemæssige, åbne kontorlandskaber, som skaber plads til kreativitet og flow på tværs af de forskellige afdelinger, ligesom det giver mulighed for at indrette jer, som I ønsker og har behov for – det er eksempelvis let og overskueligt at tilføje et par skillevægge, hvis I ønsker mindre miljøer. Desuden byder arbejdspladsen også på fire individuelle mødelokaler, så I altid kan invitere kunder og samarbejdspartnere forbi i rolige omgivelser eller selv trække jer tilbage i mindre hold internt.

Foruden de flotte, lyse kontor- og mødelokaler rummer arbejdspladsen også et par gode disponible rum, der eksempelvis kan benyttes til lager, kopi/print eller opbevaring, ligesom her forefindes badeværelse og toilet – samt ej at forglemme et lækkert, stort personalekøkken med siddepladser.

Kontoret ligger attraktivt i hjertet af Birkerød med adgang til byens gratis parkeringspladser, samt privat parkeringskælder og med et solidt kundeflow lige udenfor døren, hvor Hovedgaden folder sig ud.

Læs mere

Christian Jessen

chj@nordicals.dk

+4540518040

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top