Chrst Boecksvej 2+4

Sagsnr. 12-8528

3480 Fredensborg

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

312 m²

399 m²

F

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

2.800.000 kr.

8.974 kr.

122.866 kr.

394 kr.

Hent prospekt

Lys, lækker erhvervslejlighed på en ideel placering i Fredensborg

I en nydelig ejendom på en central placering i Fredensborg, nær offentlig transport og gågadens menneskemylder, har I nu mulighed for at danne perfekte rammer om jeres virksomhed. Her venter store, lyse og indflytningsklare lokaler, der bl.a. tilbyder et velfungerende køkken, en brugbar kælder og gode parkeringsforhold. Helt klart et kig værd!

Den smukke, velholdte ejendom er opført i 1917, og her bidrager de store vinduer til et lyst og behageligt arbejdsklima, mens de franske altaner bringer charme og personlighed til adressen. Udendørs er der gode parkeringsforhold for både biler og cykler.

Fra entréen får I direkte adgang til det store lokale, der giver jer et hav af muligheder. Her kan I indrette jer med ét stort, åbent kontorlandskab, mens der også her er mulighed for at dele lokalet op i mindre sektioner. I lokalet sørger glasvægge allerede nu for at separere to lokaler fra resten af rummet, og her kan man holde møder eller søge arbejdsro for en stund.

I den anden ende af bygningen forefindes et køkken i forbindelse til to stuer en suite, der giver medarbejderne mulighed for at nyde frokosten sammen. Her er også et toilet og et lyst badeværelse samt gode muligheder for at lave ekstra toiletter. I kælderen er der egen indgang og rigeligt med plads til opbevaring.

Med en attraktiv placering i Fredensborg er I omgivet af liv og aktivitet. Her er I nemlig beliggende et stenkast fra alle gågadens tilbud i form af spisesteder, caféer og butikker, hvilket sikrer jer god synlighed og et virvar af liv omkring jer på daglig basis. Fra adressen kommer I ubesværet med både bus og tog, da stationen venter blot 600 m. væk, mens nærmeste busstoppested er lige rundt om hjørnet. Grønne frokostpauser kan nydes i Fredensborg Slotshave.

Læs mere

Christian Jessen

chj@nordicals.dk

+4540518040

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top