Kratbjerg 305
3480 Fredensborg

Sagsnr. 12-8444

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

1.099 m²

2.390 m²

B

Veldisponeret kontor- og lagerejendom

På Kratbjerg 305 udbyder vi nu et stort og anvendeligt erhvervsmål, som fordeler sig over intet mindre end 1500 kvadratmeter.

Ejendommen er omkranset af et stort udeareal; det flisebelagte område er ideelt som en stor parkeringsplads, hvilket vil sikre en nem og bekvem hverdag for både gæster og ansatte, og dertil kommer grønne vidder, som er med til at skabe en dejlig, rolig atmosfære. De 1500 kvadratmeter fordeler sig kort sagt over en separat kontor- og lagerbygning, hvilket giver mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Kontorarealerne byder på et godt miks mellem større cellekontorer samt arealer med storrumskontorer, og der er altså mulighed for, at en del af personalet kan få private kontorer, ligesom der er mulighed for at indrette store, åbne kontorlandskaber. Denne del af erhvervsmålet fordeler sig over to etager og råder også over disponible rum, køkken og toiletter - stilen er naturligvis fin og tidløs. Der er naturligvis nem og hurtig adgang til lagerbygningen, og den fordeler sig ligeledes over to etager med store og brugbare lokaler såvel som toiletter og badeværelse.

Ejendommen ligger på en rolig adresse og i 1. parket til den dejlige, omkringliggende natur. Det her eftertragtede nabolag strækker sig ned til Esrum Sø og indrammer bl.a. Fredensborg Slot, og fra erhvervsmålet er der ikke andet end 100 meter til lokalbanen med tog mod både Helsingør og Hillerød. Samtidig er I i bil hurtigt forbundet med gode indfaldsveje såvel som motorvejen.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Christian Jessen

chj@nordicals.dk

+4540518040

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top