Bymidten 3

Sagsnr. 12-8575

3500 Værløse

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

431 m²

674 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Afkast

Årlig lejeindtægt

Årlig lejeindtægt pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

4.700.000 kr.

10.905 kr.

5,96 %

353.805 kr.

821 kr.

71.229 kr.

165 kr.

Hent prospekt

Lyst og indbydende erhvervsmål med mange anvendelsesmuligheder

Velkommen til Bymidten 3 i Værløse, der som adressen antyder, giver dig den bedste og mest centrale beliggenhed i hjertet af Værløse. Her tilbydes du flotte lokaler i pæn stand med kælder- og stueplan, hvorfor der er mange anvendelsesmuligheder, som komplementerer den gode planløsning.

Adressen er yderst synlig fra gaden, der ligger overfor den store parkeringsplads, så forbipasserende ikke kan undgå at stoppe op og se på din butik. Lokalerne benyttes på nuværende tidspunkt som pizzaria, men egner sig også godt som butik, kontor eller andre erhverv – som et ekstra plus bidrager Danske Banks hæveautomat til et levende miljø omkring butikken.

Indenfor udspiller kvadratmeterne sig på et pizzaria med en bar, hvor der er stenovn, som bidrager til at lave byens bedste pizzaer. Det funktionelle køkken byder på god arbejdsplads og maskiner samt fin skabsplads. Kælderplanen præsenterer sig med to teknikrum, hvoraf det største har eget toilet. Derudover tilbydes flere disponible rum, der fungerer godt som opbevaringsrum og sidst ligger et vaskerum med yderligere to toiletter til restaurantens gæster eller medarbejdere. Endvidere findes et kontorlejemål på 117 kvadratmeter, som pt. er tomt.

Her er tale om en investeringsejendom til salg med en central placering, hvorfor synligheden er i top. Med adresse på Bymidten 3 ligger din kommende butik næsten første parket til Skovgårds Alle, hvor der dagligt kører flere busser forbi, så du er sikret, at gæsternes blik ikke forbigår butikken. De nærtliggende nabobyer vil ankomme til Værløse Station, der findes blot 500 meter væk fra adressen, hvorfor du får de bedste forudsætninger for, at de vil besøge lige netop din butik.

Har lokalerne vakt din interesse, så bare vent til du oplever dem – lad forretningsdrømmene begynde!

Læs mere

Claus Bro

cbr@nordicals.dk

+4540336326

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top