Bymidten 17-21
3500 Værløse

Sagsnr. 12-8902

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

575 m²

305 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Afkast

Årlig lejeindtægt

Årlig lejeindtægt pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

7.900.000 kr.

13.739 kr.

6,16 %

582.090 kr.

1.012 kr.

92.001 kr.

160 kr.

Spændende investeringsejendom – lejlighed og butik med fantastisk synlighed

Midt i Værløses bymidte ligger denne spændende investeringsejendom bestående af butik og lejlighed. Butikken er allerede udlejet til en stabil lejer, mens lejligheden er tom: En ny ejer kan dermed udvikles og istandsættes, hvis det ønskes, ligesom den store lejlighed kan opdeles i to.

Selve butikken består af et stort hovedlokale og et lille tekøkken i terrænplan, mens der nede ad trappen venter et stort lagerareal med flere disponible rum, et toilet og endnu et tekøkken. I butikken er der en fin loftshøjde, imponerende rummelighed og ikke mindst en optimal synlighed med vinduer lige mod bycenterets parkeringsarealer, så de fleste, der har et ærinde på Bymidten, lægger vejen forbi butikken.

Kigger man nærmere på førstesalens lejlighed, er der tale om en rigeligt stor bolig med mange muligheder. Den består nemlig af en voluminøs opholdsstue med udgang til vestvendt altan, hele tre store værelser med mulighed for at etablere et fjerde, badeværelse med toilet, gæstetoilet, disponibelt rum, entré og ikke mindst et hyggeligt spisekøkken. Lejligheden er i ældre stand, men fremstår ellers lys og fin, og som vi allerede har nævnt, er det oplagt at istandsætte og/eller opdele boligen i to enheder. Der hører endvidere 2 kælderrum til lejligheden, som er beliggende under gården.

Ejendommen er beliggende i det velbesøgte centerområde i Værløse, en købestærk bydel i det nordsjællandske, hvor mange flytter til på grund af den smukke natur og den gode infrastruktur til og fra København. Her har man S-tog og Hillerødmotorvejen inden for kort afstand samt bl.a. Furesø, Farum Sø, Søndersø og Hareskoven som populære udflugtsmål for københavnere. I centret findes et varieret udvalg af forretninger, spisesteder, læge- og tandlægehuse samt indkøbsmuligheder.

Læs mere

Vil du vide mere?

Jørn Blom Hansen

jbh@nordicals.dk

+4571703917

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top