Roskildevej 114C-D
3600 Frederikssund

Sagsnr. 12-8298

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

182 m²

2.164 m²

E

Driftig investeringsejendom med attraktiv beliggenhed

På Roskildevej 114C i Frederikssund har vi fornøjelsen af at udbyde denne investeringsejendom, der udlejes som genbrugsforretning med en god indtjening.

Selve adressen ligger i et attraktivt område i Frederikssund. Her kommer man nemt til med bil, og der er tilmed gode parkeringsmuligheder på den lille private parkeringsplads foran butikken. Alternativt er vi tæt på offentlig transport, som også nemt og bekvemt tager jer til og fra butikken. De store vinduespartier skaber god synlighed fra gadeplan og giver samtidig rig mulighed for at der kan udstilles spændende varer, som tiltrækker de forbipasserende kunder. Butikken er i dag udlejet som driftig genbrugsbutik, og den nuværende lejer medfølger ved overtagelse.

Bag de store facadevinduer og hoveddøren venter der jer en flot og indbydende butik. Størstedelen af ejendommen udgøres af et stort lokale, hvor der er masser af plads til hyldevarer, stativer, prøverum og betalingsdisk - alt, hvad butikken har brug for. Standen er gennemgående god, både i det store og det mindre butikslokale, i de tre kontorer og på toiletterne. Foruden stueetagen findes en praktisk kælder med yderligere toiletfaciliteter og to disponible rum, der egner sig perfekt til ekstra opbevaring.

Her overtager I en veldrevet butik med en super god beliggenhed - en ideel investeringsejendom.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Christian Jessen

chj@nordicals.dk

+4540518040

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top