Strøbjergvej 38, Sigerslevøster
3600 Frederikssund

Sagsnr. 12-8733

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

1.047 m²

10.397 m²

D, F

Mulighedsrig ejendom med fredfyldt beliggenhed sælges

Ude på landet, for enden af en stikvej, ligger der et skønt landsted i naturskønne omgivelser, hvor den trelængede sidebygning er udnyttet med disponible rum, køkkener og badeværelser. Ejendommen er tidligere brugt som bed and breakfast, men har selvfølgelig et utal af anvendelsesmuligheder - her kan I virkelig skabe drømmeboligen!

Der er udskiftet tag og vinduer på hovedhuset, som er indrettet med pejs i de to stuer en suite, og et sæt dobbeltdøre åbner ud til en terrasse. Stueplan indeholder endvidere et lækkert badeværelse med badekar, et pænt og funktionelt køkken samt en entre, et bryggers og et værelse. Førstesalen består af en stue, et badeværelse og fire værelser, og dertil har hovedhuset en kælder med to disponible rum, ligesom I finder et vaskerum med vaske- og tørrefaciliteter.

Sidebygningen kan bruges på mange måder og vil både henvende sig til bofællesskabet, investoren eller jer, der ønsker masser af plads til hverdagen med mulighed for at udleje værelser, etablere kunstner-refugium eller videreføre et koncept med bed and breakfast. Et stort værksted er allerede en del af sidebygningen, og den brostensbelagte gårdsplads tilføjer masser af charme til ejendommen, der oprindeligt er fra år 1900.

Med denne placering er I virkelig kommet på landet, og stedet er derfor ideelt til rekreative formål, hvor fred og ro står højt på ønskelisten. Det er muligt at cykle til kysten på 10 minutter; her kan gæsterne gå en tur langs vandet, mens der heller ikke er lang til Frederikssund, som byder på flere seværdigheder og et charmerende havnemiljø. Indkøbene foretages f.eks. i Græse Bakkeby, hvor I også finder en daginstitution, og med privatskole i Sigerslevøster kan børnene gå i skole inden for to kilometer af ejendommen.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Jakob Mygind

jmy@nordicals.dk

+4541400030

Askvang 4, st., 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top