Niels Olsens Vej 9

Sagsnr. 12-8606

3650 Ølstykke

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

455 m²

1.510 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

4.400.000 kr.

9.670 kr.

78.094 kr.

172 kr.

Hent prospekt

Blandet bolig og erhverv centralt i Ølstykke

Kombinationen af bolig og erhverv bringer mange muligheder med sig, og på Niels Olsens Vej 9 betyder det, at håndværkeren eller mekanikeren kan komme helt tæt på sit levebrød. Her venter en fin og meget velholdt bolig med tilhørende værksted/lager og en enestående beliggenhed helt centralt i Ølstykke. Ejendommen overtages med smedefirma med alt inventar, lagervarer og goodwill er inkl.


Fra vejen drejer man ind på den brede plads foran erhvervsbygningen, så der for potentielle kunder er nem adgang til de ydelser, der tilbydes. Først ligger garagen og dernæst værkstedet, der breder sig ud i to dele: det første med kontor og port mod indkørslen og det andet med endnu en port ind til et større areal samt tilstødende tekøkken, badeværelse, kontor og fyrrum. Her er plads ikke en mangelvare, for de højloftede lokaler giver også mulighed for at udnytte vertikalt med reoler, hemse og lignende.

Når fyraften rammer og tiden skal tilbringes med familien, er det dejligt, at der også her er masser af plads at brede sig på. Først og fremmest ligger det lukkede havestykke omkranset af træer som en nem og overskuelig oase mod sydvest, hvor den overdækkede terrasse indtager pladsen som det primære opholdssted i sommerens hedebølge.

Entrédøren går op og huset fra 1987 tager imod som et velholdt hjem med masser af originale detaljer. Her breder et samlet boligareal på 142 m2 sig ud som underlag for hverdagen med en mulighedsrig planløsning. Foruden entré er der tale om bryggers, spisekøkken, vinkelstue, to badeværelser og to værelser, der nemt kan gøres til tre ved blot at opsætte en væg. Boligen fremstår lys og indbydende, så der ikke er noget i vejen for at flytte direkte ind.

Læs mere

Mathias Niels Christiansen

mnc@nordicals.dk

+ 4522601998

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top