Egedal Centret 34

Sagsnr. 12-8574

3660 Stenløse

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

580 m²

561 m²

F

Kontantpris

Købspris pr. m²

Afkast

Årlig lejeindtægt

Årlig lejeindtægt pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

7.700.000 kr.

13.276 kr.

5,93 %

579.668 kr.

999 kr.

111.061 kr.

191 kr.

Hent prospekt

Lyst og indbydende erhvervsmål med central beliggenhed

Lad dit erhvervseventyr tage sit startskud på Egedal Centret 34, hvor du nu får mulighed for at overtage nøglerne til en fantastisk butik, der rejser sig i to etager og byder på et hav af muligheder og store lokaler, hvorfor kun fantasien sætter grænser for, hvad du end måtte drømme om at få ført ud i livet.

Her er i sandhed tale om bycentrets bedste beliggenhed, da denne attraktive placering garanterer, at kunderne ikke kan gå forbi din butiksfacade uden at stoppe ved de kæmpemæssige panoramavinduer fra gulv til loft, der vender ud mod vejen og kigge indenfor.

Samtlige lokaler er i god stand og i øjeblikket benyttes erhvervsmålet af Danske Bank. Lokalerne giver dig et samlet råderum over intet mindre end 580 kvadratmeter, hvor kælderplanen udspiller sig ved en gang, diverse disponible rum samt et ventilationsrum.

Stueetagen byder kunderne indenfor i den rummelig entré, hvor indretningen bærer præg af et åbent kontormiljø med gode skrivebordspladser og med mulighed for at etablere afskærmning til separate kontorer.

Førstesalen viser sig ved endnu en entré, et stort pauserum, otte wc’er, hvortil der er fire toiletter, et disponibelt rum, syv gode kontorer samt en sydvendt altan. Denne butik er særligt interessant som investeringsejendom, da mulighederne er mange for, hvem end, der ender med at blive den heldige overtager af disse lokaler.

Som sagt er beliggenheden uden sidestykke med blandt andet Stenløse Station blot 5 minutters gågang væk samt gode busforbindelser i nærområdet. Bycentret er meget populært, da det ligger i hjertet af Stenløse og byder på mere end 70 forskellige butikker, hvilket sikrer levende byliv omkring lige netop din butik.

Læs mere

Claus Bro

cbr@nordicals.dk

+4540336326

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top