Lorentzensvej 8, Ejby
4070 Kirke Hyllinge

Sagsnr. 12822160

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

360 m²

2.500 m²

D

Ejendom med mulighed for konvertering til boliger

Den tidligere børnehave beliggende på Lorentzensvej i Ejby udbydes hermed til salg.

Området er et fuldt udbygget parcelhuskvarter beliggende i gå-afstand fra byens hyggelige havn, og den meget flotte natur omkring byen med masser af åbne marker, skov og fjord. I byen er dagligvareforretning, skole og daginstitutioner. Ejby er beliggende i Hornsherred mellem Holbæk, Roskilde og Frederikssund.

Grunden er på 2.500 m² og udlagt som et stort rekreativt område med terrasser, legeområder m.v., og er indhegnet hele vejen rundt.

Ejendommen er opført i 1974 i murede facader og med built-up tag med tagpap, og med et samlet areal på 360 m². Ejendommen har fra start været opført til brug for daginstitution/børnehave.

Sælger er den "Selvejende Institution Rollingen I/S", og det bemærkes, at der ved salg af ejendommen muligvis vil blive tinglyst en servitut om, at der ikke fremadrettet kan drives daginstitution/børnehave på ejendommen.

En mulighed er at tænke ejendommen konverteret til et tæt/lav boligprojekt, der formentlig vil omfatte nedrivning af eksisterende bygning. Ud fra gældende kommuneplanramme 2.B1 er området udlagt til boligområde med 30% bebyggelse ved åben/lav, og 35% ved tæt/lav. Dette giver mulighed for rækkehusbebyggelse op til 875 m².

Kontakt medvirkende ejendomsmægler for yderligere oplysninger, og for aftale om fremvisning.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Søren Mosbæk

smk@nordicals.dk

+45 2033 7733

Allehelgensgade 8 , 4000 Roskilde

+4546352292

4000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top